Schindeleho minerály. Máte s nimi skúsenosti?

majkapatko
18. jún 2010

Ahojte maminy,
rada by som sa opytala na skusenosti so Schindeleho mineralmi. Znama ma takmer 3-rocneho synceka, ktoremu jeho kozna lekarka tieto mineraly odporucila na zmiernenie/odstranenie atopickeho ekzemu.

Moj drobec nema ale este ani dva roky, vaham preto, ci si tieto mineraly objednat tiez....

Maja

latvia
18. jún 2010

no, ako tak citam, tak tie mineraly vyliecia kazdu chorobu 😅 ja som ich zatial neuzivala, ani nepoznam nikoho kto by ich bral. ake problemy ma tvoj drobec?

majkapatko
autor
18. jún 2010

Moj ma atopicky ekzem, je alergicky takmer na vela potravin - sosovica, zeler, paradajky, cokolada, atd, najmä kravske mlieko a vajicka.
Uz mame dilemu, co mu varit, a tak by som brala hocico, co by mu pomohlo.....

latvia
18. jún 2010

hmmmm...tak ich skus.porad sa s pediatrom alebo koznym lekarom co na to povedia...

latvia
18. jún 2010

a pytala si sa uz mamiciek v teme babske recepty na atop.ekzem? tam ich je vela, mozno aj niektora pouziva tieto mineraly...

majkapatko
autor
18. jún 2010

Dik za tip, este sa opytam v babskych receptoch. Co sa tyka lekarov, tak nasa pediatricka od toho dava ruky prec, akonahle spomeniem ekzem, takmer sa prezehnava a nasu koznu zastihnem az v pondelok. Tak si dovtedy skusim zohnat nejake informacie odtialto :o)