Ahojte maminy,
rada by som sa opytala na skusenosti so Schindeleho mineralmi. Znama ma takmer 3-rocneho synceka, ktoremu jeho kozna lekarka tieto mineraly odporucila na zmiernenie/odstranenie atopickeho ekzemu.
Moj drobec nema ale este ani dva roky, vaham preto, ci si tieto mineraly objednat tiez....
Maja
Moj ma atopicky ekzem, je alergicky takmer na vela potravin - sosovica, zeler, paradajky, cokolada, atd, najmä kravske mlieko a vajicka.
Uz mame dilemu, co mu varit, a tak by som brala hocico, co by mu pomohlo.....
hmmmm...tak ich skus.porad sa s pediatrom alebo koznym lekarom co na to povedia...
a pytala si sa uz mamiciek v teme babske recepty na atop.ekzem? tam ich je vela, mozno aj niektora pouziva tieto mineraly...
Dik za tip, este sa opytam v babskych receptoch. Co sa tyka lekarov, tak nasa pediatricka od toho dava ruky prec, akonahle spomeniem ekzem, takmer sa prezehnava a nasu koznu zastihnem az v pondelok. Tak si dovtedy skusim zohnat nejake informacie odtialto :o)
no, ako tak citam, tak tie mineraly vyliecia kazdu chorobu 😅 ja som ich zatial neuzivala, ani nepoznam nikoho kto by ich bral. ake problemy ma tvoj drobec?