Salmonelóza z výsledkov biorezonancie -mám ísť k lekárovi?

monika2494
4. aug 2019

Ahojte
Pred 2 týždňami som mala akútne hnačky a zvracanie že ma držalo aj 3 hodiny v kuse. Voda, čierne uhlie hilak nič sa vo mne neudržalo. Malo to rýchly priebeh.
Potom už sa to upokojilo.
Stále som avšak slaba, unavená, malatna a jednoducho sa necítim fit.
Bola som na biorezonancii kam chodím už asi 3 roky. A som spokojná.
Lenže teraz mi tam našla ešte salmonelózu a dokonca ulceroznu kolitidu. Celkom som sa vystrasila.
Vraj mám ísť určite k dr aby si urobili nejaké vyšetrenia a buď mi to potvrdia alebo vyvrátia. Aký máte na to názor?
Šli by ste aj na základe biorezonancia k dr?
Ďakujem za seriózne odpovede

ajsha123
4. aug 2019

Ja by som šla. Keby si sa po 2 týždňoch cítila dobre... Ale necítiš sa.

sisa_s
4. aug 2019

Biorezonancia je podvod!! Kedy sa ludia poucite... Vies, ako sa urci ulcerozna kolitida? Z BIOPSIE!! Salmoneloza? Z KULTIVACIE! Nie z pohladu na teba a cary mary fuk... Ak nemas kde vyhadzovat peniaze, daruj ich detom do nemocnice...nie sarlatanom ... ziadny lekar ta neposle na biopsiu na zaklade tvojej biorezonancie...

ajsha123
5. aug 2019

Ja som nemyslela ist na základe biorezonancie. Ale na zaklade toho, ze sa, necíti dobre. Ak to bola salmoneloza, tak to treba preliecit... Pokiaľ máš rodinu, deti, tak sa stery robia celej rodine. Môže byť, ze ty nenainfikujes okolie, lebo sa umyvas po kazdom wc, dezinfikujes wc a ruky.. Ale deti môžu byť prenášacmi... Liecba spočíva v užívaní probiotik dovtedy, kym nie su výsledky zo steru (zo stolice) čisté. U dospelých možno mesiac, u malých detí aj pol roka.