Prírodný liečitel na diabetes

kikuska111
2. okt 2020

Je tu niaky prirodny liecitel diabetu ?? Dakujem krasne
Ak ano napiste mi do spravy

sisa_s
2. okt 2020

Diabetes sa neda vyliecit, nehladaj liecitela, ak si nechces pomoct do hrobu...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
schokolade1988
2. okt 2020

Nedá sa to liečiť! Tak to prijmi a lieč sa tak ako ti povedali lekári... strata babetka boli ,ale v tvojom pripade môžeš bohu ďakovať že máš ďalšie 3! Niektoré ženy s diabetes nemali ani toľko šťastia... takže buď vďačná, a nevymyslaj hovadiny ,lebo tým iba sama seba ohrozujes a tak isto aj svoje deti !! Mamu potrebujú. Myslím, že by si skôr mala navštíviť psychológa a dať sa trošku po tvojej strate dokopy. Držím palce ,a ži pre svoje deti ktoré máš 🍀🍀☝️

horalka1986
2. okt 2020

Citam tvoj predosli prispevok a nechapem. Mas cukrovku od 10 rokov a nic o nej nevies? To nechodis k dr? Mas DM1 co znamena ze pankreas vypovedal. Nefunguje...umrel, chapes? Uz sa neda obnovit ani nastartovat. Jedine co mozes je mat pumpu, nastavit si poriadne bazal, doplnit bolus a fungovat. Tak to je a ziadny liecitel ani pan boh ti nepomoze.

kikuska111
autor
2. okt 2020

@horalka1986 nebolasom 6 m a nakoniec som sla

horalka1986
2. okt 2020

@kikuska111 pocas korony som tiez nebola vyse 6m a neubudlo zo mna. Hlavne ked mas dm tak dlho. Mas vediet ako sa o seba starat. Prisla si o babatko,co mi je naozaj uprimne luto ale zamysli sa nad tym preco. Kvoli cukrovke? Bola si dobre kompenzovana? Ak ano,tak to kvoli cukrovke nebolo ale proste sa take veci stavaju. Druha vec je ze si fajcila. Dm, tehotenstvo a fajcenie proste nejdu dokopy. Mas uz 3 deti tak skus porozmyslat kde tentokrat nastala chyba.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikuska111
autor
2. okt 2020

@bambulienka25 uz to viem

simsalabim
2. okt 2020

@kikuska111 citala som, ze v Britanii ma vynikajuce vysledky doktor Mosley prerusovaniu dietou (intermittent fasting). Schudnutie je klucove. Ale neviem, ci to funguje pri oboch typoch cukrovky.

kikuska111
autor
2. okt 2020
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
horalka1986
2. okt 2020

@simsalabim to plati len a iba pre DM2 a ziadnu inu DM. Okrem toho, ludia s DM1 naozaj chudnut nepotrebuju. 😄

kikuska111
autor
2. okt 2020
simsalabim
2. okt 2020

@bambulienka25 to som nevedela, moc som sa o to nezaujimala, ale aj tak som si myslela, ze to bude fungovat iba pri cukrovke 2.typu. A aky typ ma autorka, to vazne netusim 🤷‍♀️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikuska111
autor
2. okt 2020
simsalabim
2. okt 2020