Dpbry den, mate niekto skusenost s pripravkom proti chrapaniu? Neverim tomu ale posledna moznost. Manzel hrozne chrape, spi s nami aj dieta male a to sa s mim fakt neda spat. Zabralo vam nieco
Dakujem
ako spi manzel? Na chrbte? Potom zober staru podprdu, nasi do kosicka renisovu lopticku a nech to nosi pocas spania na chrbte. Lopticka jo donuti spat na boku a chrapat menej
Pre toto ja spím s deťmi už dlhý čas sama. Tu pomôže len vyšetrenie a hľadanie dôvodu. Ak má niečo s nosovou prepážkou, fajčí, nadváha, alebo iný problém, ty to nevyriešiš. Viem ,že existovali kvapky proti chrápaniu. Poznám jedného človeka, čo ich skúsil. Nakvapkali sa na handričkou a dali ku vankúšu. Jediný efekt to malo,že osoba sa ráno zobudila s celou tvárou opuchnutou.
Nič zázračné neexistuje. Na 💯% to vyrieši oddelené spanie. Muž nech spí inde ako ty s dieťaťom. Poznám pár manželov ktorí takto spia. Každý sa vyspí normálne.
Dakujem tak ako som si myslela spreje su hlupost🙈 o spankovom centre som ani nepocula. Pozrien
@21021996 nič voľnopredajné nezabralo. Jedine spánkové centrum, kde požičajú tzv. stroj na podporu dýchania