prosím vás pekne, súrne hľadám kontakt na pána zo ZH, vraj za nim chodí veľa ludí..je to asi skor liecitel ako vestec...ak sa nemýlim, pocula som, že je róm s okuliarmi..neviete mi poradiť viac??DAKUJEM
zavolaj na 911540565
A mate s Tonom niekto skusenosti? Dakujem
Ano mam skusennosti,je neseriozny klamár,vedela by som rozprávať aj popisat ale to by bolo vééľmi dlhééé.Ako som sa naňho namotala tak nakoniec som zistila ze len využíval moju ťažkú situáciu,zavádzal ma.A keď už bolo najhoršie tak prestal somnou komunikovať,vôbec nedvihal telefon.a nebolo to preto ze je zaneprazdnený,pretože predtým keď mal odomna neodpovedany hovor,tak zavolal späť a teraz neodpovedal hádam na 10 hovorov.
Ahojte matu este niekto niake skusenosti s Tonom?Aj uvas pouzival stary mobil na odfotenie tej skvrny?a aj vam urcite povedal ze mate ducha?
@anunnaki ja osobne nepoznam nikoho komu by pomohol ani nikoho koho by oklamal.Ale moja sestra pozná takmwr celý ZH a keď niekomu povedala,že na koho som sa namotala,tak každý jej povedal,že nech mi to vytlčie z hlavy,že je to klamár,ludia ho poznaju v tom meste.Že nech dám ruky od neho preč.
ahoj, mám skúsenosť a dosť nepríjemnú. bola som sama na nejakom byte, myslela som si , že tam bude viac ľudí. do pása ma vyzliekol a ošahaval ma. fotil starým telefónom a ukázal mi, že ma niekto škrtí a že mám ducha........no totálna blbosť. je cigán a ani nevie dobre po slovensky. no za blbosť sa platí. nenaleťteeeeeeeee! nevidíte mu do oči, lebo má čierne okuliare no som rada, že som z toho bytu von.
Ak sa chcete liecit alternativne, tak doporučujem profesionálneho homeopata, certifikovaneho, studovaneho a registrovaneho v komore homeopatov. Urcite nie nejakeho sarlatana a klamara. Zoznam profesionalnych homeopatov aj s mapou v okoli vaseho bydliska je tu: www.komorahomeopatov.sk/zoznam-homeopatov
Mám kamarátku, celá rodina k nemu chodí, každému nahovoril inú samozrejme smrteľnú diagnózu. Potom ich postupne (vy)liečil , teda hlavne z peňazí a rozbil skoro 2rodiny, keďže kuzlu jeho osobnosti podľahli obidve sestry. Od začiatku čo som o ňom vedela mi bol podozrivý a tukala som si na čelo , ale nedali si nič vyhovoriť...Teraz už vedia ako nimi pekne manipuloval
Šikovný chlapec 👎👎👎👎
Mne ho kamaratka odporučila ale teraz som zostala zaskočená z toho čo píšete...jejda tak teraz neviem
@emilka111 ja ho poznam tiež docela dobre na začiatku mi pomohol ale potom radšej otom ani nepišem...!!! ruky od neho preč je fakt dokonaly klamar prvorade su unho peniaze.Dokaže človeku pekne zblbnut hlavu a to som si myslela že mne sa to stat nemože😒 Dufam že takeho človeka už živote nestretnem!Myslim si že je nas už takych viac
@emilka111 my sme mali tiez s nim skusenost ale vsetko co nam povedal bola pravda :O takze ked tu tak citam od ostatnych tak teraz neviem...
ahojte, co vam urobil? tiez mi najprv porozpraval kadeco ale potom mi zacali byt niektore veci divne a uz mu neverim. v niektorych veciach mal mozno pravdu ale nie na vsetko som mu naletela.. vela veci si podla mna vymyslel..
0
Odpovedz
Má skúsenosť s Kutašom je taká, že ako k nemu začala žena chodiť, začala mi lhát, potom rozvod a neskor som zistil, že spolu spí. Bol som u neho tiež skôr ako som zistil o ich pomeru. Veľmi rýchlo sa ma zbavil a povedal mnoho lží. Je vysadený na liečenie žen. Od jedných berie peniaze, druhé...
keď vidí budúcnosť, prečo jej teda napomáha? Najskôr z človeka ťahá informácie a potom ich človeku hovorí...
Dobrý večer všetkým tu prítomným, rada by som poprosila ľudí, ktorí navštívili liečiteľa - mága p. Martina Schenka z BA aby ma kontaktovali na mail schejla@centrum.sk. Ďakujem za dôveru a pomoc. Lucia
Ďalšia obeť čo naletela tomu debilkovi 🥴
volá sa Tóno 0915452910, niekedy je sa mu tazke dovolat. tak len skusat, a chodi aj do Blavy.