Potrebujeme zabezpečiť liečbu larvami.

dilino
31. mar 2020

mamičky, žienky, nevie mi niektora pomôcť našej známej je potrebne zabezpečiť rýchlu liečbu larvami nemáte niektora nejaký typ kde by sme sa mohli obratiť liečiteľ alebo aj súkromne aj štátne zariadenie len čim skvôr nema niekto kontakt najlepšie z okolia Ziliny,Martina, Kremice,Bojnic, to je jedno či liečiteľ alebo lekár aj za koľko penazi len aby jej to pomohlo dakujem vopred za vašu pomoc.

janne318
31. mar 2020

Slovenská Akadémia Vied, Dr. Kováč.

dilino
autor
31. mar 2020

@janne318 dakujem sedečne ale Bratislava je daleko je to takmer 300 km ma veľa rokov a nevydržala by taku cestu.

janne318
31. mar 2020

@dilino nemôže jej niekto pre tie larvy skočiť? Aplikácia je jednoduchá, dostanete ich totiž zašité v takom akoby dierkovanom
sáčku a ten sa celý aj s tým obalom len priloží na ranu, prevlhčí a previaže.

dilino
autor
31. mar 2020

@janne318 áno no tak to je super a neviete aspoň koľko sa tam plati

dilino
autor
31. mar 2020

@vilaamalka907 ❤ti veľmi pekné dakujem je to blizko pôjdeme tam

janne318
1. apr 2020

@dilino ak by si nezohnala, ozvi sa mi do IP, poslala by som Ti číslo na toho dr. Kováča zo SAV. Pokiaľ je larvoterapia stále v procese výskumu (ako tomu bolo pár rokov dozadu), neplatí sa nič. Zapojíš sa do výskumu - čiže budeš dokumentovať proces liečby a uchovávať použité larvičky v mrazničke. Po ukončení terapie mu odovzdáš (pošleš) fotky s pokecom a zmrazené larvičky - toť vsjo.

janne318
1. apr 2020

@dilino ja len ešte doplním (z takmer vlastnej skúsenosti) pre nádej a povzbudenie, že naozaj je to úžasný spôsob liečby - efektívny, bezbolestný, bez negatívnych následkov a bez vedľajších účinkov. Tak držím palce, nech Vám to výjde. 🍀

dilino
autor
1. apr 2020

@janne318 diky poviem jej super dakujem veľmi si mi pomohla

dilino
autor
1. apr 2020

@janne318 dakujem si zlata ona ma teraz toho roku v máji 84 rokov dostala na nohu to podobné ako bercovy vred cukrovka, a take ine choroby cestu do BA ona by nezvladla ju veľmi bolia nohy skontaktujem ho nech napiše aký je postup dakujem ❤veľmi pekné

dilino
autor
1. apr 2020

@dilino pošleš mi prosim ťa čislo na toho pána do SS dakujem

dilino
autor
1. apr 2020

@janne318 pošleš mi prosim ťa jeho čislo kontakt do SS dakujem veľmi pekné

janne318
1. apr 2020

@dilino poslala som IP 🙂