Chcela by som sa spytat mamiciek, ci namaju skusenost s poruchami zraku u deti a alternativnou medicinou, ci niekto nema skusenost alebo nepozna niekoho kto sa niecim takymto zaobera, za kazdu odpoved dakujem.
Moja babička je vďaka alternatívnej "medicíne" slepá na jedno oko. Neliečili jej síce žiadnu poruchu zraku, ale inú vec, no ako dôsledok nevhodnej "liečby" na jedno oko úplne oslepla. Toľko skúsenosť v našej rodine.
@enviromaniacka ja som myslela len ako nejaku doplnkovu liecbu, jasne a este s dietatom by som neexperimentovala.
mam skusenosti s homeopatom IRIS-homeopatia.sk ,,,velmi dobry homeopat, som s nim spokojna .aj moj syn mal oslabenu imunitu, a videl biele skvrny pred ocami, a zistil mu, z eje alergicky na sojovy lecitin, soju a kazein.Odkedy sme toto vysadili, problemy so zrakom prestali. vrelo mozem odporucit kazdemu, kto ma zdravotne potiaze .
kto ma skutocne zdravotne problemy s detmi, ci sam so sebou, skusi vsetko...pretoze zdravy clovek ma milion zelani, chory iba jedno jedine,,,penaize a zdravie by som si do suvislosti moc nedavala 🙂
konkretne o akú poruchu zraku ide?