Ahojte. Nemate odporucanie na naozaj vybornu pani bylinkarku? Taka co sa fakt rozumie a ma dlhorocnu prax. Taku co sa trosku vyzna aj v chorobach, zdravi.. Chcem dat detom vyrobit tinktúry ,,na mieru". Ked klasicka medicina nepomaha.. Dakujem 🌷
@kvetinka75 dakujem, ano na FB som v skupine. Vidim, ze bylinkarok je vela.. Nieco mame aj my objednane a je to fajn, ale skor na bezne uzivanie. Ale ide mi naozaj o top bylinkara..deti maju dg. a ja nebudem cakat, ze lekari na nieco pridu. (Zatial neprisli) Chcem skusit tuto cestu a preto si radsej dam poradit overeneho cloveka 🙂
@biibiana no top bylinkárov je veľa , myslím, že každý ti napíše podľa svojich skúseností. Neviem aké problémy majú deti ale pre mňa by bol top bylinkár taký, ktorý by to vedel spojiť aj s vhodnou stravou, pretože veľa vecí - zdr.problémov je spojených aj so stravou a môžeš liečiť, piť byliny ale keď ti niečo robí zle, tak to len potlačíš. No sama som zvedavá koho ešte odporučia. Ak sa môžem spýtať akú dg majú deti?
Z vlastnej skúsenosti mám, že len jedna oblasť pri riešení problému niekedy nestačí. Ja som musela využiť nie len bylinkárky ale aj stravu riešiť, vzťahy, pocity, psychiku, kozmetiku a pod. Tak komplexnejšie. Preto mnohí lekári nevedia pomôcť
@kvetinka75 ach presne si to vystihla, len ja som sa tu takto nechcela rozpisovat 😀 Ale presne takto komplexne sa to snazim riesit aj ja, ale mam pocit, ze som v bludnom kruhu a cim dalej hladam a zistujem, tym viac je to zamotane. A mozno ani nic nevyriesim, ale ja sa proste nevzdavam a budem sa snazit pre ich zdravie urobit maximum co viem. Ak uz urobim aj posledne a stale sa ich zdrav.stav nezlepsi. Potom si poviem, ze som pre to urobila vsetko. Mam 3 deti. 2.mladsie deti maju vrodeny zavazny imunodeficit a mikrocytovu anemiu. Strave a vyzive sa venujem uz dlhsie, no intenzivne tak posledne 2 roky. Urobila som si certifikovany kurz vyzivy, nekupujem takmer ziadne polotovary a vysoko spracovane potraviny. Deti miluju fermentovanu zeleninu alebo staci aj kysla kapusta, naozaj so potrpim aby nejedli ziadne toxicke jedla. Su to deti..vyninocne sa stane, ale gro stravy tvori kvalitna strava. Aj maso kupujem len lokalne. Vajcia domace atd. Tak isto kozmetika v domacnosti, snazim sa no toxic. Som si ista, ze jedno s dryhym ma suvis ako imunita / crevo / anemia. Tam maju deti problem so zlym vstrebavanim v crevach. Histologia creva nepotvrdila ani celiakiu. Len slaby nespecificky zapal v creve. Ale to bolo este pred 3 rokmi. Ta anemia je zapeklita pretoze, tym ze su casto chore = pocas infektu nemozem davat zelezo ( zivia sa nim virusi a zhorsuje sa tak infekt) takze klesa Hgb v krvi a dieta je slabsie a chorsie a dookola. Starsia dcera kazdy vecer pri modleni spomenie, ze dufa ze uz na dalsi mesiac sa uzdravi zo svojej choroby. Velmi to chce a je ochotna pre to urobit cokolvek a sama si ziada zdravu stravu 😀 Ma 7r. Skratka, neviem najst sposob...potrebujem Dr.House 😀
@biibiana napíšem ti IP. To je na dlhšie a napíšem ti čo mne veľmi pomohlo.
Budem vdacna aj za info, ked niekto riesil zdrav. problem u deti s klasickou medicinou a nepodarilo sa, tak skusili alternativnu a ci to aj pomohlo 🙂
@kvetinka75 Je to tak, že žiadna bylinkárka neurobí tinktúry na mieru, ktoré by vyliečili takéto diagnozy. Ja som vždy dala aj na klasickú medicínu a lieky, ktoré dá lekár a alternatívna medicína môže byť ako doplnok. Každé dieťa má aj nejaké dg. a sú aj dedičného charakteru, niečím oslabené, a ani s liekami a bylinkami nebudú fungovať tak ako u deti, ktoré majú tieto oblasti zdravé. To je vlastne aj záťaž pre dieťa, ak si myslí, že je choré a na budúci mesiac sa už uzdraví. Ja som synovi hovorila, že so všetkým sa musí naučiť žiť a pravdaže v rámci možnosti napomáhať liečbe, ale nemať pocit, že je chorý, lebo každý má svoje slabšie miesta.
V tomto prípade, by možno pomohli skôr probiotiká na mieru.
@mpg Ona je oboznamena s tym, ze to ma na cely zivot. Prijala to, ale nezmierila sa s tym a stale dufa, ze sa z toho dostane. Lebo taka moznost je, mala ..ale je. Teda starsia dcera ktora veciam uz trosku rozumie. A nie nezmierila sa s tym a ja som nazoru, ze to je spravne. Preco by sa s tym mala zmierit ? Ja si myslim, ze ludske telo je samoliecitelne. Treba len prist na koren probemu. Potlacit racio a nacuvat duchovnu. 😀 🤦♀️
Dobry den poradite aj mne velmi dobru bylinkarku co sa ozaj vyzna v okoli Serede alebo Trnavy dakujem
@kvetinka75 dobry den mozte mi prosim napisat?dakujem
@ajca18 a čo vám mám napísať?
na FB je viac skupín. Napr. bylinková Anna, ja osobne objednávam Zdravie a krása z Kopaníc, potom dedek Korenar. Nájdeš tam aj referencie a reakcie ľudí.
Sú tam aj rôzne bylinkové skupiny, kde ti poradia , odporučia