Poraďte osvedčenú bylinkárku na liečbu depresie

ajca18
27. okt 2022

Ahojte poradite mi niekto osvedcenu bylinkarku-liecitelku ktora vie vyliecit depresie alebo dokaze cloveka odblokovat (akoby som bola stale zaseknuta v minulosti a nech robim cokolvek neviem sa zbavit tazoby z minulosti-velmi zle zazitky😔

meluela
27. okt 2022

@ajca18 najdi si dobreho terapeuta, ten vie co robi a dokaze ti realne pomoct. A aj zodpovedne odhadnut, ci je to este riesitelne iba psychoterapiou alebo treba ist za psychiatrom a predpisat aj lieky. Z byliniek pravidelne pit lubovnik a na ukludnenie/uzkosti valeriana.

3009
27. okt 2022

@ajca18 na depresiu bylinky nepomôžu. To si si ty stanovila diagnózu? Na nervozitu a nekľud si kúp v lekárni voľnopredajné lieky. Na depresiu len psychiater AD.

nyusika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patriciapp
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lulaby1982
27. okt 2022

Preventívne som na depresiu použivala lubovnik bodkovaný medovku lekarsku a materskú kašičku na energiu.Ak máte už depresiu bylinky Vám nepomôžu,potrebujete syntetický koncentrovaný liek ,kt. dodáva telu serotonín ,dopamín,endorfin ,oxytocín hormóny šťastia. Neviem či všetky antidepresiva obsahujú tieto hormóny šťastia ,alebo iba serotonín kráľ medzi hormónmi stastia ,ale to je jedno,to som si vymyslela ,to je skôr na machrovanie že ich poznam. S bylinkami opatrne môžu a sú toxické, môžu vyvolať nežiaduce účinky , môžete sa priotráviť .

Baby korenarky to naozaj musia vedieť a vyznať sa , najlepšie baby korenarky a mastickari sú farmaceutky a farmaceuti, sú to špičky ako namiesat elixír poznania depresie , len jednu chybu to má ,že to bude asi viazaný liek,čiže na predpis a či to vôbec robia,keď máme kvalitné antidepresíva.

lucylka25
9. nov 2022

Depresiu viete liecit aj pomocou homeopatik, len je potrebne to riesit priamo s homeopatom. Je potrebne vysetrenie, hladat pricinu problemu a na to vybrat homeopatikum presne na mieru. Drzim palce.