Zdravím baby, máte niektorá z Vás skúsenosť s liečiteľom ktorý človeka naozaj vyliečil? Nemyslím tie typy ktorí si hovoria že sú liečitelia, že vyliečia všetko a ľudí len využívajú...ale tí ozajstní čo majú schopnosť liečiť a nesnažia sa na nás len zarobiť. Na doktorov s obracať nemôžem, s mojím problémom som ich absolvovala asi 30 po celom slovensku aj v česku takže mám dôvod neveriť im a viem že sú ľudia ktorí majú dar alebo sa pozerajú na človeka ako na celok ale tí o sebe nepotrebujú dávať vedieť takže...nepoznáte niekoho takého? Ďakujem
@nutrimas to je trošku na dlhšie môžem napísať správu?
@bejbytinks Skuste napisat, pokial budeme vediet, radi poradime.
Vyhľadajte si manželov Patakyových. Ak je problém komplikovanejší, nemá podľa mňa význam len tak strieľať bylinky/výživové doplnky.
nesmejte sa mi, prosim 🙂 ja som neveriaci tomas, nie som dokonca ani veriaca, ba dokonca som dlho bola silna ateistka, dnes uz som agnostik. ale mojej rodine, takmer kazdemu clenovi, uz vratane priatela, jeho mamy, mojej mamy, maminho manzela, babky, dedka... pomohla liecitelka anezka v kosiciach. vystudovala farmaciu, praktikuje cinsku medicinu, ma x milion diplomov a skoleni z toho, cize je tam aj to vzdelanie. musim povedat, ze pred znamymi sa hanbim priznat, ze na take vobec verim, ale po tom, co som u nej zazila, verim, ze ma v sebe nieco viac, plus je to vzdelana zena.
tiez musim povedat, ze mi je jasne, ze na tom zaraba, ze je to biznis, ktory jej ide, a som si viac nez ista, ze sem-tam mi pomedzi lieky, co mi pomahaju, pribali aj nieco, co mozno tak nezbytne nepotrebujem, ale kym mi vie pomoct, je mi to jedno.
Co ma u nej presvedcilo bolo, ked mi popisala zdroj mojich tazkosti a ja som potom nezavisle od toho isla na 4d analyzu krvi, z ktorej vyslo presne, ale ze presne to iste, vratane takych hovadin, ze plytko dycham, a ze teda pluca nepracuju na 100 %. moja mamka sa napriklad dostavala dlhodobo z prekonania plucnej embolie, celkovo jej zlyhavalo telo, nevladala. po niekolkych anezkynych kurach mala take vysledky u lekarov, ze od nej pytali recepty, co doma vari, nechceli tomu verit... vsetko to su storky, co som pocuvala aj predtym, nez som k nej sla, napr. ako jedneho pana poslala na vysetrenie, lebo mu videla nador... sama som tomu neverila predtym, tak neviem, ci to bude mat pre teba zmysel 🙂 treba vyskusat a urobit si nazor. sidli na alzbetinnej v KE, ma aj web.
@bejbytinks neviem odkial ste. Ja poznam liecitelku, ktora naozaj dokaze vyliecit, ale je sem pristahovana z madarska a nevie po slovensky. Ale je super, mne dokazala vyliecit zlatu zilu. A ked som k nej zobrala mali, ale nechcela spolupracovat, tak ju iba chytila a malej normalne zacali miznut ekzemy, ale kedze sme tam s nou boli len raz tak sa jej urobili znova
Boh je lekarom tela aj duse😉
Ake konkretne zdr. problemy by ste potrebovali riesit?
Radi by sme v tejto suvislosti pripomenuli, ze nase telo ma uzasnu samoliecebnu schopnost...mozno potrebujete len, ab Vam niekto ukazal cestu, usmernil...A dolezitu ulohu pri lieceni akehokolvek zdr. problemu zohrava aj viera a celkovy postoj cloveka... @bejbytinks