Poraďte liečiteľa

1257
16. dec 2015

Neviete niekto poradiť normálneho liečitela nie dákeho čarodejníka? dakujem 🙂

mihula
17. dec 2015

@1257 a co tak skusit dobreho akupunkturistu?chces kontakt?Chodia tam ludia z celeho slovenska

rebakah
17. dec 2015

@mihula mozes mi poslat kontakt.dakujem

1257
autor
17. dec 2015

@mihula áno ak môžeš tak pošli dakujem 🙂

zdenka_eyrova
15. feb 2016
Používateľ zdenka_eyrova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zdenka_eyrova.

@1257 Ahoj. Ja by som vedela odporučiť terapeutov, nie tak presne liečiteľov, ale ide o terapeutov alternatívnej metódy liečenia. Počula si už o metóde liečenia Cesta? The Journey? Zakladateľkou je Brandon Bays, veľmi inšpiratívna žena, ktorá sa prostredníctvom tejto metódy, ktorú objavila vyliečila z rakoviny.. Ide vlastne o to, že človek si myľne označuje niektoré emócie ako "dobré" a iné ako "zlé" a tie zlé- nesprávne sa snaží potlačiť, napríklad strach, zlosť, smútok, úzkosť.. Učia nás, že keď nás niečo rozladí, mali by sme sa zavrieť do izby nech nás nikto nevidí a vyliezť s nej až keď nás to prejde..Takže sa od malička učíme potláčať emócie. Tieto sa však v tele hromadia, tvoria sa bloky, ktoré o niekoľko rokov môžu prepuknúť do ochorenia. Psychického, fyzického.. Cesta to je súbor cvičení, za asistencie terapeuta, pričom cieľom ze otvoriť sa emóciám, dať im voľný priebeh, jednoducho s nimi nebojovať, ale prijať ich. Cesta je tiež o odpustení, žití tu a teraz, vďake za krásne veci, ktoré máme a tiež o láske, ktorá prijíma, dáva, ale nedusí. Myslím, že celý koncept je veľmi krásne vystavaný, pozri si link www.brandonbays.sk a vieš si prečítať o metóde viac. Môžno zaujme a vyskúšaš si na vlastnej koži. Veľa šťastia želám v živote 🙂 a krásny dník

marianna7106
30. jún 2020

Hladam bylinkara alebo liecitela,ktory pomohol onko pacientom.Snv,Ke.Nie podvodnikov

elza154
11. mar 2021

@mihula poprosila by som kontakt aj ja, ďakujem.