Poraďte detského homeopata v Bratislave

moe
4. nov 2012

Poraďte prosím dobrého detského homeopata v Bratislave, najlepšie v Dúbravke a okolí, ale kľudne to môže byť v celej Bratislave.
Ďakujem.

sydney07
4. nov 2012

homeopatiou sa zaobera naša mudr. šašková, poliklinika fedinova 9, petržalka.

lentuska
5. nov 2012

@moe
Ahoj, ja ti poradim doktorku Tomovu Zuzku, ona robi celistvu medicinu, cinsku medicinu, je studovana psychologicka a robi biorezonancne vysetrenie a to iba za 15€. Na zaklade vysetrenia vam vypracuje cielenu liecbu prirodnymi preparatmi. My chodime k nej cela rodina, a vsetkym pomohla, nedame dopustit.... treba si zavolat jej koordinatorke na 0910957906 alebo napis na: lkapralikova@gmail.com
Tuto si dohodnete termin. My mame az 7/12 teraz, lebo tam su nejake skolenia, ale tak kedze za nami chodi az k PB (ona chodi po celom SR), tak teba v BA vybavia isto aj skor, keby si chcela.

moe
autor
5. nov 2012

@lentuska ona je teda z BA?

lentuska
5. nov 2012

@moe
Nie priamo, je z vychodneho SR, ale ma ordinaciu aj v BA, len sa tam treba objednat....

mamakaja
24. okt 2015

@lentuska
ahoj chcela som sa opytat na tu tomovu zuzku este funguje? uz preslo par rockov ako vidim..dakujem kaja

pipinka1
29. okt 2015

Ahoj,
ja som bola s dcérkou u Homeopatky - p. Soňa Koyšová - ordináciu má na Bajkalskej ulici. Pomohla nám s kožnými problémami. Kontakt si nájdeš na internete, je v komore homeopatov.Treba sa telefonicky alebo e-mailom objednať.

zuzulik236
16. feb 2016

ahoj ak je to este aktualne ja mam fantasticke skusenosti s mudr mrazova robi na mileticovej 21 ( vysoka budova hned vedla trhu) je tiez pediatricka a ozaj fantasticka lekarka a homeopatka... mnoho lekarov si nevedelo rady s mojou vtedy este len 6 mes dcerou (na pohotovost na kramare sme chodili pomaly ako na hodiny klavira) a pani dr bola jedina ktora nam pomohla a ak mame hociaky problem tak to riesime s nou ( osobe preferujem homeopatiu pred chemiou)... kontakt na nu najdes cez google len zadaj jej meno do vyhladavaca...

lucylka25
8. mar 2016

Ja sa tiež zameriavam viac na deti. Kludne môžete prijst aj ku mne. Som vyštudovaný homeopat a členkou komory homeopatov a tiež som v rade komory homeopatov. Vyšetrujem v sídle na Mliekarenskej v BA. Mozem poslať kontakt do správy. www.komorahomeopatov.sk. Tiež je tu skupina Homeopatia pre celu rodinu, kde radim mamičkám ;)