Poradíte dobrého homeopata v Martine alebo v okolí?

jennys
13. okt 2012

Chcem sa spýtať či niekto nepozná náhodou naozaj dobrého homeopata v Martine. Ale taký čo sa zaoberá aj deťmi alebo hlavne deťmi. Naše deti majú všetky tri zníženú imunitu. Nechápem to, boli dojčené všetky minimálne rok, rozmýšľam či by nepomohla na to homeopatia. Ďakujem za každú dobrú radu.

lentuska
16. okt 2012

Ahoj.
skus doktorku Tomovu Zuzanu. Ona je studovana lekarka na cinsku medicinu, fakt spickova. Robi NLS diagnozu, kde vam zisti vsetko co vam je a preco. Keby som o nej vedela skor, usetrila by som si kopec penazi, casu a hlavne zdravie!!! Ja od detstva som trpela alergiami, dokonca sa mi to vystupnovalo az do astmy. Moja alergologicka mi vobec nepomohla, ju zaujimalo vzdy len aby som mala lieky a ockovanie. Skratka tito doktori neliecia, iba udrzuju ludi, aby bol odber liekov!!! Co ona nezvladla za 16 rokov, to tato doktorka zmakla za mesiac a to vazne!!!! Teda nehovorim,ze som uz uplne zdrava, ale problemy typu - krvava stolica, bolesti zaludka, tie zmizli po tyzdni, stale upchaty nos (ficala som na muconasale - navykove jak droga....mesacne ma stali 20€ a to len aby som mohla dychat) , uz viacej nepouzivam, nadcha zmizla! Teraz mi buduje imunitu...samam povedala, ze to potrva trosku dlhsie, ale ved to je prirodzene,ked ma clovek zanedbane zdravie 16 rokov, tak potom nemoze cakat zazraky behom mesiaca.... cena za toto vysetrenie a konzultaciu je iba 15€. Ona chodi za pacientami po celom SR, treba si s nou dohodnut iba termin, a ona ti povie, kedy budu najblizsie v Martine alebo niekde pobliz.... tuto mas kontakt, kde ti povedia, co a ako a dohodne sa termin: 0910957906 alebo lkapralikova@gmail.com

Za pokus to stoji, uvidis, nebudes lutovat! Drzim palce....
😉

dadka1812
8. júl 2016

Mozes mi prosím povedat ci este stale je aktualne cislo Thomovej

atlantidanka
29. feb 2024

Skús homeopatiu v biorezonančnom centre Martin. Harmónia zdravia 0904562248