Syn má zväčšené nosné mandle, často býva zahlienený, k tomu nočné chrápanie. Krčná by najradšej vybrala mandle, ale detská lekárka nám to neodporúča,kym to nie je nejaké akutne. Predsa len sú tam na to,aby chránili. Odporučila mi tieto homeopatiká. Rada by som vedela, či s nimi máte niekto skúsenosť, lebo ako je na letačiku uvedené- nie sú klinicky testované.
nie su klinicky testovane lebo je to taky oblb na podklade placeba ze to ani testovane byt nemusi, tot moj nazor. nosna mandla predsalen chrani, ale len dovtedy ak nerobi viac zla nez dobra. takze ak je casto dieta chore a v noci chrape, mala by ist vonku
Homeopatia nikdy nebola urcena na liecbu akutnych stavov, chronickych chorob. Pri tych obrovskych riedeniach tazko polemizovat o ucinku a placebe. Nikto to nedokazal a nikto ani nevyvratil.
Lymphomyosot som osobne uzivala, vybrala som dve flasticky, len cisto na zvysenie imunity po zime, ked som bola chora castejsie a bola v praci sedem dni v tyzdni. Velmi mi pomohol na celkovu unavu a doliecenie prechodenych chripok (samozrejme doliecenie uz nie prechodenim).
Synovi nim rozhodne neublizis a na nastartovanie imunity a lymfatickeho systemu by mohol pomoct. Dodrzuj davkovanie, aj ked je to homeopatikum, ziaden liek by sa nemal davkovat ako si clovek zmysli.
Kazdopadne mandle ako ti radia baby rieste s lekarom, tam ti homeopatia neviem ci pomoze, to skor na zotavovanie potom a imunitu.
k homeo sa nevyjadrujem
ale kukni moj clanok o nosnej mandli..je tam aj testovany sposob ako sa niekedy daju zmensit mandle..ak to nezaberie tak operacia