Dali sme 3 mesačnej dcérke prepichnúť ušká. Už dva týždne to má zapálené, čistíme to podľa rady lekárky repíkom a natierame Baneocinom. Mám doma austrálsky čajovníkový olej. Myslíte, že by som ho mohla skúsiť?
Skor by som skusila nechtik, skorocel, ocianku alebo olivovy olej so zemiakom, olivovy olej s tvarohom 😉
ja doma používam čajovník, teda teatree úplne na všetko, dezinfikuje, hojí. Len záleží na kvalite, tie lacné z lekárne neboli nič moc, ja používam z Justu, len je niekoľkonásobne drahší 😒 Vyskúšaj ten čo máš a uvidíš, ak aj nepomôže tak neublíži 😉
Ja som sama sebe uska cistila alkoholom a som si ista ze mozes aj malej.
ako odborna aromaterapeutka radim uprednostnit levandulu uzkolistu - ma silne protizapalove a antiinfekcne ucinky. Pre najmensie deti je tiez jemnejsia ako cajovnik. Vsetko o pouziti cistej kvalitnej organickej levandule najdete tu:
http://www.organicday.sk/produkt/levandula-uzko...
V pripade akychkolvek nejasnosti ma nevahajte kontaktovat.
Dobrý deň, ak Vám môžem poradiť tak navštívte Mudr. Majtánová v (Dubnici nad Váhom 0907732823) má perfektný zubársky tím ale zároveň oddelene prevádzkuje NO terapiu a tá preukázateľne a rýchlo lieči psoriázu, dekubity, paradentózu, bercove vredy, väčšinu ekzémov, pomáha výrazne pri ateroskleróze, zápal stredného ucha u detí, zápalových ochoreniach. Príjemné neinvazívne liečenie. V Topoľčanoch podobne Mudr. Lovrant, v strede mesta, telefon nemám. Doporučujem. Ing. Fabian.
Ja keď som si prepichovala uši (sama) preplachovala som soľným roztokom (deci vody a jedna kávová lyžička soli). Má to dezinfekčný a sťahujúci účinok. Ak dcére hnisajú ušká, alebo ich má zapálené, žiadnu mastičku, ale vysušiť a poriadne vydezinfikovať.