Pomohol vám tuk zo žraločej pečene?

racicam
7. jan 2015

Chcem sa spytat ci mate a ake skusenosti s produktom (tuk zo zralocej pecene) ci to pomoze na imunitu. Dakujem 🙂

keziah
7. jan 2015

@racicam napisem ti zbrucha, lebo tuto info som citala dost davno a netusim kde, pamatam si, ze v nejakom clanku dorazne varovali pred konzumaciou zralocich produktov (netusim, ci sa to tykalo masa alebo vsetkeho) z dovodu, ze v zralokovi sa dost kumuluje rozny nebezpecny odpad z mori. Ale nerucim za to, fakt som to citala uz davno.

vevericka124
7. jan 2015

@racicam neviem aky produkt mas konkretne na mysli, ale ak myslis take tie gulicky so zralocim tukom, tak na imunitu to zabera, samozrejme nie za mesiac ani dva, ale obidve sestry to davali detom pri takomto obdobi a v skolke ked bolo vela chorych deti a vsetky to preckali v poihode, ked tak nachladnutie ale ziadne chripky anginy nic,

naturiq
13. jan 2015

Squalene - sa prirodzene nachádza v žraločej pečeni, látka ktorá pomáha prevencii pri chrípkových ochoreniach. Keďže je treba uloviť niekoľko tisíc žralokov kvôli určitému užitočnému množstvu, našťastie má squalene v prírode zdrojov viac, konkrétne v olejoch rastlín - zdroje:rozne semená rastlín, olivy, amaranth, ryžové otruby, pšeničné klíčky...atď.
Naučte deti na stravu, ktorá prirodzene podporuje zdravie.