Pomohol niekomu pobyt v soľnej jaskyni na kožné problémy?

3. aug 2023

Ahojte pomohla niekomu pobyt v soľnej jaskyni na kožné problémy? Na tvári sa mi vyskytujú červené suché mieste ktoré svrbia a už som zúfalá

matkahelka
3. aug 2023

solna jaskyna je na dychacie ustrojenstvo, aj v kupeloch to dcera mala. ved ty tam len sedis/lezis, nema to na kozu ako pomoct. na kozne problemy je top more.

lejllamt
3. aug 2023

Na kožné problémy si sprav kúpeľ v morskej soli. Ja si kúpim kilové balenie a mám ho na 2 - 3 krát....podľa toho ako veľmi som vyhádzaná. Žiadne parfumované soli...obyčajná morská

anketkarka
4. aug 2023

Ja som vyslovene problém nemala, ale cítila som účinok na odhalenú kožu. Je to super. Ak je to ekzém, tak pomôže, lebo posobí aj na imunitu. Ak je to pleseň, tak neviem či až také účinky môže mať soľ. Keď posedis doma pri hrnci s pariacou sa himalajskou soľou, tak uvidíš či pomáha, alebo zhoršuje. Ak je to pleseň, tak by asi tá voda to zhoršila. Ekzém to asi zlepší. Na pleseň je dobré solarko. Na ekzém asi skôr škodí.

anketkarka
4. aug 2023

Samozrejme by som to riešila v prvom rade z vnútra, vonku je to len podpora liečby

seepferdchen
20. nov 2023

Urcite moze pomoct, trebars pri psoriaze ako doplnujca liecba, ale… chodia tam casto chori ludia ( nadcha) a nakoniec mi to pride viac na skodu…kedze je to maly silno koncentrovany priestor, skoda… idealna by bola prirodna solna bana.

anketkarka
20. nov 2023

@seepferdchen u nás ju dezinfikujú po každom pobyte žiaričom.