Baby viem je tu xy tem ale starsie hladam aktualne z tohto roka ci ste boli u nej a ci vam realne pomohla? Tiez odporucala pit caj gynastan? A realne aj niekomu maternicu napravala? Dik 🙏🏻
@diaszoky no mne to príde,ze radí skoro každému to isté len s malými odchylkami
Mne osobne jej liečenie nesadlo už na začiatku keď som u nej bola. Zakázala mi farbiť vlasy,lakovat nechty, prácu s pc (ak by som ostala tehotna).
Pár dní som skúšala co poradila, ale jednoducho mi to nesadlo,nepáčilo sa mi to,niektoré veci sa mi zdali až nechutne,tak som s tým sekla
@lilyianka uplne suhlasim.. Ja som to tu uz raz pisala, nechcem ohovarat, ale tie rady mi prisli tiez az nechutne a niektore mimo racionalneho zmyslania.. Ale tak, niektore si ju pochvaluju.. Mne to nepomohlo
@lilyianka ja som bola v auguste
@diaszoky mne tiez radila obklady, ktore som nikdy nerobila, tak neviem posudit ci by to malo efekt. Takisto mi radila napr. prestat pracovat na pc ked otehotniem, co som nakoniec aj urobila, kedze som bola na pn. Tehotenstvo bolo vsak po ivf.
@jasminka22 ja som si obklad urobila a mala som ho 1 raz, lebo to malo dokopy asi kilo a bolo to tazke na bruchu..
@petkasaurus a skusenost?
@petkasaurus nechutne?? A v com
@diaszoky nepomohlo.. Uz by som tam neisla.
@petkasaurus ☹️Tak to ma mrzi lebo ozaj ja malokoho citam ze pomohlo
@diaszoky to ti napisem radšej rp :D
@petkasaurus dik cakam 😇
@petkasaurus to nechutne myslíš ohľadom toho pohlavného styku a umývania?
@lilyianka ano
@lilyianka to mi tiez radila, minimalne 4 hodiny sa neumyvat
@jasminka22 a pomohlo? Bola si tehu?
@jasminka22 4h? No mne teda viac -2dni!
@lilyianka mne 3 dni, fakt
@diaszoky to je pani z Vrbového?