Pomohla vám Anna Kopáčová?

diaszoky
15. mar 2022

Baby viem je tu xy tem ale starsie hladam aktualne z tohto roka ci ste boli u nej a ci vam realne pomohla? Tiez odporucala pit caj gynastan? A realne aj niekomu maternicu napravala? Dik 🙏🏻

lilyianka
15. mar 2022

@diaszoky to je pani z Vrbového?

diaszoky
autor
15. mar 2022
lilyianka
15. mar 2022

@diaszoky no mne to príde,ze radí skoro každému to isté len s malými odchylkami
Mne osobne jej liečenie nesadlo už na začiatku keď som u nej bola. Zakázala mi farbiť vlasy,lakovat nechty, prácu s pc (ak by som ostala tehotna).
Pár dní som skúšala co poradila, ale jednoducho mi to nesadlo,nepáčilo sa mi to,niektoré veci sa mi zdali až nechutne,tak som s tým sekla

diaszoky
autor
15. mar 2022

@lilyianka aha a caje bylinky obkaldy ti poradila tiez?? A ako to dopadlo otehotnela si nakoniec?

lilyianka
15. mar 2022

@diaszoky áno okrem iného aj to,hlavne tie pre mňa nezmyselné obklady.
Otehotniet sa nepodarilo,ale to nech ťa neodradí. Nám sa nepodarilo ani 3x pri umelom oplodnení

diaszoky
autor
15. mar 2022

@lilyianka aha no tak ja ozaj nechapem, preco vlastne neradi aj cez tel… ked tam mam merat tóko km a poradi prakticky co kazdemu. Ved to aj cez tel mi moze povedat a ja jej poslem love na ucet😒

petkasaurus
15. mar 2022

@lilyianka uplne suhlasim.. Ja som to tu uz raz pisala, nechcem ohovarat, ale tie rady mi prisli tiez az nechutne a niektore mimo racionalneho zmyslania.. Ale tak, niektore si ju pochvaluju.. Mne to nepomohlo

lilyianka
15. mar 2022

@diaszoky možno teraz je to inak,aj keď nemyslim,že by zmenila praktiky,ja som tam bola asi 7r dozadu. My sme boli hocikde u hocikoho,človek skúša všetko

petkasaurus
15. mar 2022

@lilyianka ja som bola v auguste

jasminka22
15. mar 2022

@diaszoky mne tiez radila obklady, ktore som nikdy nerobila, tak neviem posudit ci by to malo efekt. Takisto mi radila napr. prestat pracovat na pc ked otehotniem, co som nakoniec aj urobila, kedze som bola na pn. Tehotenstvo bolo vsak po ivf.

nikasmile
15. mar 2022

@diaszoky známym pomohol Jozef Silik Vlčany. Prírodný liečiteľ.

petkasaurus
15. mar 2022

@jasminka22 ja som si obklad urobila a mala som ho 1 raz, lebo to malo dokopy asi kilo a bolo to tazke na bruchu..

diaszoky
autor
15. mar 2022

@petkasaurus a skusenost?

diaszoky
autor
15. mar 2022

@petkasaurus nechutne?? A v com

petkasaurus
15. mar 2022

@diaszoky nepomohlo.. Uz by som tam neisla.

diaszoky
autor
15. mar 2022

@petkasaurus ☹️Tak to ma mrzi lebo ozaj ja malokoho citam ze pomohlo

petkasaurus
15. mar 2022

@diaszoky to ti napisem radšej rp :D

diaszoky
autor
15. mar 2022

@petkasaurus dik cakam 😇

lilyianka
15. mar 2022

@petkasaurus to nechutne myslíš ohľadom toho pohlavného styku a umývania?

petkasaurus
16. mar 2022
jasminka22
16. mar 2022

@lilyianka to mi tiez radila, minimalne 4 hodiny sa neumyvat

diaszoky
autor
16. mar 2022

@jasminka22 a pomohlo? Bola si tehu?

lilyianka
16. mar 2022

@jasminka22 4h? No mne teda viac -2dni!