Pomohla niekomu regresná terapia pohnúť sa v živote vpred?

smutok20
30. nov 2024

Ahojte,
Pomohla niekomu regresná terapia pohnúť sa v živote vpred? Mali ste niekdy pocit, že síce tu ste, ale neviete na čo a prečo tu ste a čo je vašou úlohou v živote? Je na toto dobrá regresna terapia?

mabenn
30. nov 2024

regresna terapia sluzi na odstranenie blokov, ktoreho nasledkom, ano, moze-ale nemusi byt posun v zivote, zalezi od toho, s akym problemom ides, aky je terapeut, ci nie je potrebna ina liecba...toto vsetko si treba vopred vydiskutovat

ina2405
1. dec 2024

@smutok20 som názoru, že postupné zabudnutie na traumy, príp.úplné okno je prirodzenou ochranou. Neverím tomu, že umelým preniknutím do podvedomia nastane zmena k lepšiemu a nechcela by som bolestivé veci prežiť znova. Niektoré udalosti sú objektívne traumatické a bolestivé, je to ako rýpanie sa už v zahojenej rane s jazvou. Načo je to dobré. Ako živnosť pre terapeutov jedine. Ale ak sa nájde niekto, kto má pozitívnu skúsenosť, tak som rada.

smutok20
autor
1. dec 2024

Ďakujem za názory. Aj na internete sú rôzne skúsenosti - niekto si to nevie vynachváliť, ďalšiemu sa zas prehĺbili problémy.

rtthypnoterapia
4. dec 2024

Ahoj, na stratu motivácie alebo zmyslu v živote je úžasná RTT hypnóza. Pomáha nám v podvedomí odhaliť, kedy si sa začal/a cítiť tak, ako sa cítiš, a s akým problémom je to spojené. Zistíš, kedy a prečo si si tento problém vytvoril/a, akú úlohu vtedy plnil, a pochopíš, že to nie je len niečo náhodné, čo sa ti teraz ukázalo v živote.

Ďalej sa do podvedomí vkladajú nové pozitívne presvedčenia, ktoré sa priamo týkajú tvojho problému, a tým podporujú tvoju motiváciu a zmysel v živote. Kľudne si checkni stránku rttba.sk ❤️