Ahojte,
Pomohla niekomu regresná terapia pohnúť sa v živote vpred? Mali ste niekdy pocit, že síce tu ste, ale neviete na čo a prečo tu ste a čo je vašou úlohou v živote? Je na toto dobrá regresna terapia?
@smutok20 som názoru, že postupné zabudnutie na traumy, príp.úplné okno je prirodzenou ochranou. Neverím tomu, že umelým preniknutím do podvedomia nastane zmena k lepšiemu a nechcela by som bolestivé veci prežiť znova. Niektoré udalosti sú objektívne traumatické a bolestivé, je to ako rýpanie sa už v zahojenej rane s jazvou. Načo je to dobré. Ako živnosť pre terapeutov jedine. Ale ak sa nájde niekto, kto má pozitívnu skúsenosť, tak som rada.
Ďakujem za názory. Aj na internete sú rôzne skúsenosti - niekto si to nevie vynachváliť, ďalšiemu sa zas prehĺbili problémy.
Ahoj, na stratu motivácie alebo zmyslu v živote je úžasná RTT hypnóza. Pomáha nám v podvedomí odhaliť, kedy si sa začal/a cítiť tak, ako sa cítiš, a s akým problémom je to spojené. Zistíš, kedy a prečo si si tento problém vytvoril/a, akú úlohu vtedy plnil, a pochopíš, že to nie je len niečo náhodné, čo sa ti teraz ukázalo v živote.
Ďalej sa do podvedomí vkladajú nové pozitívne presvedčenia, ktoré sa priamo týkajú tvojho problému, a tým podporujú tvoju motiváciu a zmysel v živote. Kľudne si checkni stránku rttba.sk ❤️
regresna terapia sluzi na odstranenie blokov, ktoreho nasledkom, ano, moze-ale nemusi byt posun v zivote, zalezi od toho, s akym problemom ides, aky je terapeut, ci nie je potrebna ina liecba...toto vsetko si treba vopred vydiskutovat