Zdravím 👋,
som dievča/žena so silnými chronickými bolesťami.
Trápi ma neuralgia trigeminu a hľadám pomoc v konope... Tu menšie vysvetlenie čo ma to vlastne trápi: Trojklanný nerv má tri vetvy, ktoré inervujú tvár. Prvá vetva je očný nerv, druhú vetvu tvorí čeľustný nerv a tretiu sánkový nerv. Tieto vetvy sprostredkujú vnímanie povrchovej, kožnej a slizničnej citlivosti z oblasti tváre, ďalej z vlasatej časti hlavy, ústnej dutiny. Trojklanný nerv ďalej inervuje aj činnosť žuvacích svalov. Tento nerv teda zabezpečí, že vnímame bolesť na spomínaných častiach hlavy.
Odporúčate mi ktoré CBD?Veľmi vám ďakujem za pomoc🙏a ďakujem aj za poskytnuté info a majte pekný dník 💚☀️💚
@aiwlys Ak sa môžem spýtať (čisto zo zvedavosti, nič vám nejdem predávať) - aký je dôvod, že vám CBD neodporúčajú? Troška sa o túto tému zaujímam (pracujem s firmou, ktorá vyrába i vysokokvalitné CBD a výsledky klientov sú doslova WAU - či už ľudia riešili pohybový aparát, problémy na základe nervovej sústavy, psychiky... ), tak ma len zaujíma dôvod. Žiaľ, stretla som sa s tým, že lekári bažiaci po západnej medicíne majú veľmi zastaralé názory a sú veľmi skeptickí voči X veciam, ktoré preukázateľne pomáhajú a to len preto lebo nemajú nálepku chemickej farma firmy. Ak nechcete odpovedať, samozrejme rozumiem. Prajem všetko dobré, najmä pevné zdravie 🙂
@aiwlys kontaktuj cbdical. Oni poskytujú aj poradenstvo a majú tam babu so zdravotným vzdelaním