Pomoc pri otehotnení po 7-ročnom snažení

buxus24
3. jan 2021

Ahojte
Hladam pomoc v alternativnej liecbe...
Snazime sa vyse 7 rokov o babetko zial zatial bez uspechu.
Vyskusala som kadejake vitaminy,tinktury,homeopatku a lekarov.Volala som aj ludom ktori vidia buducnost.Bola som aj pri cloveku ktory pracuje z energiami..Mam za sebou 2umele oplodnenia bez uspechu.
Chystam sa na dalsie..
Co Vam pomohlo? Chcem skusit hormonalnu jogu len je to tazsie lebo taku robia len v Ba a ja som z vychodu.
Co akupunktura?
Alebo co ine by pomohlo?

Dakujem za kazdu reakciu.

erika2789
3. jan 2021

@buxus24 prepáč ja nemám radu ale zo srdca ti prajem aby sa ti to podarilo pri takom dlhom čase, musíš už byt vyčerpaná po toľkých pokusoch, ešte raz držím veľmi palce 😊

andreatytler
3. jan 2021

@buxus24 Hormonalna joga je aj na internete... da sa najst vela videi... netreba cestovat. Ale neskusala som cvicit... nemam jogu rada.
Akupunktura nic neurobila.
U nas pomohlo ked som vymenila kyselinu listovu za folat a tiez v druhom centre merali hladinu hormonov pri embryotransfere a zistili ze moje telo islo do ovulacie, napriek tomu ze som bola na estrogene. Prve centrum hormony nemeralo... len vysku sliznice.
Vela stastia.

mogaa
3. jan 2021

Gynex - ale ten ťa dá do poriadku len z hormonálnej stránky.....a záleží od centra kde umelé oplodnenie robia - kolegyna bola 3x na inseminácii a 2x v centre na umelé oplodnenie...podarilo sa to až na druhý krát v Martine, ale to bolo niečo uplne iného ako po prvý raz v BA.....tam jej nastavili hormóny a až keď bola optimálna hladina hormónov nasadzovali oplodnené vajíčko.....dva razy ju jednoducho stopli lebo sa nestrafili s dávkovaním , tak musela prestať a o mesiac opäť nanovo brať hormóny, ale podarilo sa....

buxus24
autor
3. jan 2021

@erika2789 dakujem si velmi mila... Verim ze sa nam podari no uz viac tam je strach ci vobec
@andreatytler ahoj dakujem...

Mam toho viac tak neviem ci len kys.listova by pomohla. Beriem ju a aj ine vitaminy.
Neviem uz co skusat preto pisem tu.

@mogaa dakujem za reakciu gynex kvapky som brala vyse roka....
Vdaka nim mam miernejsiu ms no inak nic. 1ivf sme mali v jednom centre 2v inom.zmenila som ho... Mam za sebou 5vkladov bez uspechu.

mogaa
3. jan 2021

@buxus24 a merali ti pred nasadením vždy hladinu hormónov? lebo niekde to pred vkladom nemerajú.....genetické vyšetrenia plodov si mala?

patha155
3. jan 2021

Odporucam ti sanatorium helios v MT alebo KE. Su top co sa tohto tyka.

buxus24
autor
3. jan 2021

@patha155 sme v Heliose Ke... 1,ivf nevyslo no chystame sa do dalsieho...este rozmyslam ci pojdem do neho a vklad dam az v lete alebo teraz vsetko... Uvidim
@mogaa ano pri kazdej kontrole mi brali krv teda vedeli vysledky hormonov. Genetiku embrinok som nemala a ani neviem ci dam kedze to je financne drahe.

stanzi
3. jan 2021

Mas vsetky vysetrenia porobene? Hematologia a reprodukcna imunologia su ok? Ziadne alergie? Skor by som stavila na poriadne vysetrenia nez na ludi, ktori udajne vidia buducnost 🙂 Pripadne porozmyslat nad zmenou CAR...

buxus24
autor
3. jan 2021

@stanzi mam vsetky vysetrenia,vysla mi intolerancia na kravske mlieko tak sa snazim taketo veci vynechavat ako sa len da. len genetiku embrii nie a tu asi mat ani nebudem a ani hysteroskopiu... Nad tou rozmyslam.

patha155
3. jan 2021

@buxus24 kamoska je tam tiez a pochvaluje si hlavne pristup. Vyse roka ju aj jeho davali dokopy, kym mali ivf. predtym bola 3 roky inde, kde jej tvrdili, ze vsetko super 🤦‍♂️ kamoska uz mala 3 vklady, ale zial, zatial bez uspechu. Maju este 9, tak dufam, ze sa im po vyse 10tich rokoch uz podari 😔 mozno este detox? Kolegyna si pochvaluje nejaku kuru z nuskinu. Ja tomu sice neverim, ale ona tvrdi, ze ked to vybrala, tak otehotnela 🤷‍♂️ mozno aj to by ti pomohlo 🤷‍♂️🤷‍♂️

any_soj
3. jan 2021

@buxus24 plodar.sk 🙂

buxus24
autor
3. jan 2021

@any_soj Ahoj bola si tam?
Mas vlastnu skusenost?

any_soj
5. jan 2021

@buxus24 ahoj. Áno. Oni majú tuším 3 lekárov na Slovensku, čo sa tomu venujú (viac nie, lebo musia mať drahé školenia v zahraničí a nie každý lekár má o to záujem). Jeden je Wallenfels v Žiline, ja chodím k nemu ešte skôr, než som začala riešiť plodnosť.

buxus24
autor
5. jan 2021

@any_soj a v com spocivala navsteva u noch

weronika171717
5. jan 2021

@buxus24 napis mi IP, napisem ti jeden pribeh....

any_soj
6. jan 2021

@buxus24 je to normálny gynekológ, roky robil v pôrodnici, teraz má niekoľko rokov vlastnú ambulanciu, kde okrem bežnej praxe rieši aj napro technológiu (to je to o čo ide v plodar.sk). Základ je dôkladne sa naučiť poznať svoj cyklus, ďalej podrobný opakovaný hormonalny profil v presných dňoch cyklu (to mne odoberá všeobecný lekár, aby som nemusela do Žiliny, výsledky chodia jemu). Ďalej sa to rieši podľa konkrétneho prípadu.

buxus24
autor
7. jan 2021

@any_soj tam je to o sledovani..chapem

any_soj
7. jan 2021

@buxus24 je to o liečbe, ktorá je možná len vďaka sledovaniu 🙂 umelé oplodnenie nelieči problém.

bylkax
11. jan 2021

@buxus24 Ahoj, ak môžem poradiť, veľmi dobré skúsenosti mám s užívaním výživových doplnkov z Justu. Napr. pre zlepšenie reprodukčnych schopnosti by som ti odporúčala užívať tablety s koreňom z rozchodnice ružovej alebo tabliet s kyselinou listovou. V prípade záujmu mi napíš a pošlem ti bližší popis o nich. Mnohým ženám z môjho okolia to pomohlo...

evina0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
buxus24
autor
13. jan 2021

@evina0 ahoj ak myslis tiande mam co to od nich

matejmravec
14. feb 2021

@buxus24 dobry den, podla mojho nazoru by Vam pomohla komplexna ocista bylinami. Je to kúra v ktorej si ocistite kazdy jeden organ v organizme... mám kamarátku, ktorá keď sa takto vyčistila, tak otehotnela... tiez to bolo po dlhorocnom snazeni sa a neuspesnych pokusoch... existuje slovenska firma, ktora to vyraba a su to 100% prirodne bylinne zmesi, ktore su specialne namiesane do systemu a hlavne ma to hlavu a pätu - maju aj bylinnu zmes špecialne na problemy s otehotnenim... aby som vam vedel konkretnejsie poradit, tak musel by som poznat viac

simka2311
15. feb 2021

@matejmravec dobrý deň prajem. Môžem poprosiť bližšie info v správe? Ďakujem pekne

weronika171717
15. feb 2021

@matejmravec ja sice nepotrebujem otehotniet, ale ocista by nebola zla. Prosim, napisete mi viac info v sprave? Dakujem.

kiks22
15. apr 2021

@buxus24 odporúčam aj začať piť aloe Berry nectar 🔝 celkovo pôsobí od pása dole a má priaznivý vplyv na plodnosť 👍 poznám páry ktoré sa po dlhom snažení tešia z bábätka práve vďaka tomu. Tiež tomu neverili ale dali tomu šancu a teraz sú najšťastnejší na svete 😊

sono2
15. apr 2021

@andreatytler nechápem? Aké estrogeny? Ovulacia pri transfere?? Si bola predsa riadená hormonmi či? Mohla by si to špecifikovať? Lebo je to nereálne

andreatytler
16. apr 2021

@sono2 Ano bola som regulovana hormonmi tusim od 2-3 dna cyklu. Robili krvny test kde merali hladiny estrogenu a progesteronu v ten den a bolo to vsetko OK a nizke. Brala som 3x2 tabletky estrogenu (co je standartna davka pri KET). Potom som na 12 den isla na kontrolu vysky sliznice a vtedy tiez merali hladiny hormonov a namerali velmi vysoku hladinu progesteronu. Kedze ten som nebrala, usudili ze moje telo ho nejako vyprodukovalo samo a to sa deje prorodzene po ovulacii. Vsetko stopli a KET sa nekonal a cakalo sa do dalsieho cyklu.
Zase prva kontrola na zaciatku, kedy bolo vsetko v poriadku. Nasadili estrogen a vsetko sa zopakovalo znovu.
Dali mi nejaku tabletku, co zastvi vsetku produkciu pohlavnych hormonov (ako ked je zena v prechode). Tri mesiace som mala navaly tepla presne akoby som bola v prechode.😲 Po troch mesiacoch som isla na kontrolu a tentokrat bol moj estrogen vysoky akoby som bola v polovicke cyklu.
Dvaja doktori to studovali a nechapali. Proste moje telo nereagovalo na tabletky tak akoby malo.

tinna1308
24. jan 2023

@buxus24 ahoj ešte si tu?
Potrebovala by som poradiť ja už 12rokov sa snažím 😔

weronika171717
24. jan 2023

@tinna1308 moja sesternica nemohla otehotnieť 10 rokov, teraz už má 2,5 ročnú dcérku....pomohli jej bylinky, a nie chémia.

tinna1308
24. jan 2023

@weronika171717 veď práve preto sa ozývam čo mi môže pomôcť na koho sa obrátiť?