Pomáha vám jačmeň alebo chlorella?

katarina789
4. apr 2024

Uziva niekto vo forme tabletiek alebo prasku vidi vysledky pomaha to ?

mamamasama
5. apr 2024

V čom konkrétne?

sisamisaaa
5. apr 2024

Ja si dávam už skoro 3 roky denno denne, ale záleží strašne na kvalite a čo očakávaš. Po pol roku keď som videla výsledky na sebe, tak som s nimi začala sama pracovať. Kľudne poradím ak chceš.

danniiee8
5. apr 2024

@sisamisaaa ake výsledky prosím? Tiež rozmýšľam / zvažujem. Vďaka

sisamisaaa
5. apr 2024

@danniiee8 Opakujem - extrémne dôležitá je kvalita a značka. Napíš mi, pokojne napíšem ktoré a ako mne pomohli. Ale nie každý jačmeň a chlorella sú dobré.

0327850788
12. apr 2024

Suhlasim,tiez pracujem ako poradkyna a dolezita je kvalita a individualne davkovanie podla problemu,ktory sa riesi (ci ide len o prevenciu a podporu zdravia alebo uz nejaky konkretny zdravotny problem).Pri spravnom dennom uzivani clovek benefity uzivania urcite pociti.

ninah1486
23. júl 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ahoj, mne pomaha, uzivam aj jedno aj druhe, ja som si spravila registraciu na Green Ways a objednavam si balicek 3 + 1 zadarmo, davkovanie som si nadstavila s ich poradcom, ako ich uzivam nebyvam chora, tiez sa mi zlepsilo travenie