Zdravím Vás žienky, máte nejaké skúsenosti so svetlom Bioptron alebo ho máte doma ? Pýtam sa to preto že by ma veľmi zaujímali akékoľvek názory či skúsenosti ľudí - nakoľko som sa začala venovať tejto terapii svetlom, ja osobne mám pozitívne skúsenosti ale zaujímajú ma ľudia, snažím sa odhadnúť potreby človeka aby som vedela poradiť čo najlepšie riešenie a pomoc. Preto si hodcijakú skúsenosť alebo názor rada prečítam. Podotýkam že nezakladám túto diskusiu pretože sa snažím niečo predať, chcem vedieť iba názory, skúsenosti či potreby 🙂
@sims4 ďakujem za odpoveď, áno rozumiem keď niečo človek nepozná tak može byť k tomu skeptický, preto dávame ľuďom možnosť vyskúšať si to zadarmo aby sa sami presvedčili 🙂
@zdenkamalinovskaya Máme je doma a je k ničomu. Nato, načo nám ju pani od firmy Z. predala je kontraindikované použitie. Počuť o firme už vôbec nechcem odvtedy.
Raz dá človek kontakt a potom ho otravujú non stop. Okrem toho, sa mi nepáčil prístup.
@dhlinkova Ah áno rozumiem, veru otravých násilných ľudí nemá rád nikto, to ma mrzí takáto negatívna skúsenosť, ďakujem pekne za reakciu
@zdenkamalinovskaya my sme kupili lampu bioptron synovi na dekubit, ziadne zlepsenie, nakoniec sme museli riesit chirurgicky. Podla mna je to nanic, len komercia za drahe peniaze.
Babka kúpila roky dozadu bioptron lampu a odvtedy si ju v rodine točíme. Mne dva týždne dozadu pomohla nadchu, keďže som tehotná, nemala som veľa možností a už ma bolelo čelo, licne kosti, takže to bol možno aj slabší zápal a sestra ju má tiež odskúšanu na dutiny a uši. Skúšala som si nasviecovat aj ekzém, ale je moc veľký a nechcelo sa mi ju toľko držať a posúvať
@andyka321 Ďakujem pekne za názor 🙂
@som_ponorka Áno na veľký ekzém to chce dlhodobé nasviecovanie, áno s nádchou pomáha ľahko, ja to isté - nádcha v tehotenstve, Ďakujem pekne za odpoveď 🙂
@som_ponorka môžem sa spýtať ako osvecujete dutiny? ako dlho, kde presne? ďakujem
@jonco tak ako je v návode, myslim ze 3x denne po 10 minut ku korenu nosa
@som_ponorka nemám návod, lampu mám požičanú od otca a knižku nevedel nájsť, preto sa pýtam. a ďakujem
@jonco v poriadku, mozno bude aj niekde na nete, dufam, ze pomoze
Počula som o tom, čítala som nejaké články ale neviem, som k tomu ešte tak trochu skeptická