Podložka Pranamat

2. mar 2023

Máte niekto podložku Pranamat? Odporúčate?

lusilla
2. mar 2023

Ano, máme, používam ju ja a manžel, za mňa dobrá vec. Trpím migrénami a viac krát sa mi stalo že keď som zachytila vhodný moment že mi len nastupovala migréna a ja som sa uvolnila na tejto podložke tak vôbec neprišla. Manžel používa hlavne kôli chrbtici a tiež pociťuje úľavu. Niekedy si poležím len tak a mám pocit takej ako keby úlavy alebo oddychu, neviem ako to popísať, je to príjemné.

dkl
2. mar 2023

Mam a je skvela, myslim, ze ludia, co maju sedave zamestnanie, ju fakt ocenia - mne velmi pomaha od bolesti chrbta a krcnej chrbtice. Odporucam vsak investovat do originalu, nie do roznych lacnych fejkov...

autor
2. mar 2023

@dkl a používaš ju aj ako sedenie teda že na stoličke položenú?

jankak50
2. mar 2023

Sú aj na ali a za oveľa menej treba pozrieť je to úplne to isté.

autor
2. mar 2023

@jankak50 aha to mi nenapadlo, myslela som, že budú ako tie napodobeniny.

lusilla
2. mar 2023

Ano musim dodat ze mame original, ked som videla ine nebol to zdaleka taky pevny plast a tie spice boli take ako keby hrube a nie tak ostre. Pranamat ma stale neake akci, radsej si vycihaj neaku zlavu ako ist do napodobeniny.

dkl
3. mar 2023

@autorka na tvrdom povrchu ju zatial nemam polozenu (pre mna je to potom privelmi intenzivne), mam ju na gauci alebo na posteli a takto si na.nu lahnem, aby akupresura bola jemnejsia... Podlozku na nohy mam sice polozenu na zemi, ale sedim pritom na gauci (nepostavim sa na nu celou vahou).

dkl
3. mar 2023

A inak suhlas s @lusilla, napodobeniny z ali a podobnych eshopov ti taku sluzbu neurobia - je rozdiel v pouzitych materialoch, v spracovani, v ostrosti hrotov atd. Par influenceriek s pranamat spolupracuje, pravidelne mavaju zlavove kody alebo priamo pranamat robi vlastne akcie - lepsie je pockat a kupit so zlavou (tiez som takto zakupila a nelutujem).

dobravila
10. sep 2023

@tarra6 skusili ste nakoniec tu na topfit? Tiež totiž nad ňou uvažujem. Ďakujem

tarra6
10. sep 2023

@dobravila kúpila som ju, len som ešte nenabrala odvahu ľahnúť si na ňu. 😀 Zatiaľ je vyložená na skrini.

summer23456
28. júl 2024

@tarra6 už si vyskúšala tu podložku? Ako ju hodnotis?