Máte niekto podložku Pranamat? Odporúčate?
A túto niekto nemá? https://www.topfit.sk/produkt/4fizjo-ergo-akupr...
Mam a je skvela, myslim, ze ludia, co maju sedave zamestnanie, ju fakt ocenia - mne velmi pomaha od bolesti chrbta a krcnej chrbtice. Odporucam vsak investovat do originalu, nie do roznych lacnych fejkov...
@dkl a používaš ju aj ako sedenie teda že na stoličke položenú?
Sú aj na ali a za oveľa menej treba pozrieť je to úplne to isté.
@jankak50 aha to mi nenapadlo, myslela som, že budú ako tie napodobeniny.
Ano musim dodat ze mame original, ked som videla ine nebol to zdaleka taky pevny plast a tie spice boli take ako keby hrube a nie tak ostre. Pranamat ma stale neake akci, radsej si vycihaj neaku zlavu ako ist do napodobeniny.
@autorka na tvrdom povrchu ju zatial nemam polozenu (pre mna je to potom privelmi intenzivne), mam ju na gauci alebo na posteli a takto si na.nu lahnem, aby akupresura bola jemnejsia... Podlozku na nohy mam sice polozenu na zemi, ale sedim pritom na gauci (nepostavim sa na nu celou vahou).
A inak suhlas s @lusilla, napodobeniny z ali a podobnych eshopov ti taku sluzbu neurobia - je rozdiel v pouzitych materialoch, v spracovani, v ostrosti hrotov atd. Par influenceriek s pranamat spolupracuje, pravidelne mavaju zlavove kody alebo priamo pranamat robi vlastne akcie - lepsie je pockat a kupit so zlavou (tiez som takto zakupila a nelutujem).
@tarra6 už si vyskúšala tu podložku? Ako ju hodnotis?
Ano, máme, používam ju ja a manžel, za mňa dobrá vec. Trpím migrénami a viac krát sa mi stalo že keď som zachytila vhodný moment že mi len nastupovala migréna a ja som sa uvolnila na tejto podložke tak vôbec neprišla. Manžel používa hlavne kôli chrbtici a tiež pociťuje úľavu. Niekedy si poležím len tak a mám pocit takej ako keby úlavy alebo oddychu, neviem ako to popísať, je to príjemné.