Po prírodných liekoch na ukľudnenie je mi horšie

julka1982
26. jún 2023

Nemáte niekto skúsenosť ?snazim sa skladník tetaniu.skúšala som už persen guajacuran teraz lavekan a plus magnezia a kalcia.vždy po nejakom čase užívania sa mi prechodne zlepší a potom pohorší .čo by tabletky mali skludnovat tak mne to zhoršujú .prečo?som z toho prekvapená lavekan beriem 15 dni.píšu že cca po 14 dňoch začne účinkovať .teda čo mi začalo byt aj horšie -napätá ,vnútorná nervozita ,bolesť tvare zalahnutie uši a búšenie srdca čo vôbec ináč nemám 💁🙈

zmrzlinka2021
26. jún 2023

@julka1982 Mozno potrebujes liecbu od psychiatra. Ak viac ako 10 dní trvá zlý stav, depresie, uzkosti, treba vyhladať lekára.
Tie dzady čo opisujes sú na mierne stavy - prechadzam si stresvoym obdobím, ale za 2-3-4 dní mi je uz lepsie.

mimirka32
26. jún 2023

@julka1982 mozno potrebujes naozajstne lieky od lekara. Mne taketo prirodne srandy nikdy na psychiku nepomohli

julka1982
autor
26. jún 2023

@mimirka32 depky neviem žeby som mala .magnezium mám aj v krvi nižšie .Neurolog mi nič nechcel dať .ale nechápem prečo mi to kúsok pomáha a potom zrazu bum a je mi ešte horšie ako na začiatku .a to ako ma začne bolieť aj cele telo .fakt nechápem .obvodná mi dala neurol ale nato som nesiahla keďže sú návykové

julka1982
autor
26. jún 2023

@mimirka32 čo by so mnou robili lieky keď len toto ma na mňa také divne ucinky

feslo
5. okt 2023

@julka1982 a v rodine je pohoda.?napis ako zijes 2 vetami

stancik01
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
julka1982
autor