Nemáte niekto skúsenosť ?snazim sa skladník tetaniu.skúšala som už persen guajacuran teraz lavekan a plus magnezia a kalcia.vždy po nejakom čase užívania sa mi prechodne zlepší a potom pohorší .čo by tabletky mali skludnovat tak mne to zhoršujú .prečo?som z toho prekvapená lavekan beriem 15 dni.píšu že cca po 14 dňoch začne účinkovať .teda čo mi začalo byt aj horšie -napätá ,vnútorná nervozita ,bolesť tvare zalahnutie uši a búšenie srdca čo vôbec ináč nemám 💁🙈
@mimirka32 depky neviem žeby som mala .magnezium mám aj v krvi nižšie .Neurolog mi nič nechcel dať .ale nechápem prečo mi to kúsok pomáha a potom zrazu bum a je mi ešte horšie ako na začiatku .a to ako ma začne bolieť aj cele telo .fakt nechápem .obvodná mi dala neurol ale nato som nesiahla keďže sú návykové
Tak potom z coho vnutorna nervozita ked v rodine vsetko ok
V tvojej rodine kde zijes
@julka1982 Mozno potrebujes liecbu od psychiatra. Ak viac ako 10 dní trvá zlý stav, depresie, uzkosti, treba vyhladať lekára.
Tie dzady čo opisujes sú na mierne stavy - prechadzam si stresvoym obdobím, ale za 2-3-4 dní mi je uz lepsie.