Pľucne chlamýdie, ako sa ich zbaviť?

victoria210
17. nov 2018

Prosim,potrebujem vediet ci sa niekto z vas zbavil plucnych chlamydii Citricidalom,dakujem❤

pet007
20. feb 2019

@victoria210 môžem sa opýtať ako ti to diagnostikovali? Mala si bolesti?

netswan
20. feb 2019

@pet007 ja som mala. Na preventívke som mala zápal v krvi, tak ma dr posielala všade ( urolog, gynekológ...) ten mi dal atb, že hádam teraz nebudem všade behať, ale nezabrali,tak potom na plucnom mi vyšetrenia robili, tam to zistili. Mala som take atb čo mi plúcna dala a odvtedy pokoj. Ale je je už 4r dozadu.

victoria210
autor
22. feb 2019

@pet007 ked som bola raz v roku chora,v zime,bezna nadcha,tak mi trval suchy dusivy kašeľ aj 2 mesiace.Tak som bola u obvodneho ci nemozem mat plucne chlamydie.Urobili mi stery a boli to tie chlamydie😖,inak ma nič nebolelo.Len ten kašel,mam to uz asi 4 roky.no dve zimy po sebe som nebola chora,lebo som si nasadila vitaminovu kúru C-éčko 1000 mg 2xdenne👏mala som brať silne antibiotika na to.No odmietla som.Lebo som citala a dost ludi pisalo ze sa aj tak nezbavili tych chlamydii antibiotikami.A nechcela som si ničiť tou chemiou zdravie.

emmany
21. apr 2020

@netswan ahoj nespomínaš si náhodou na názov tých antb.?z pľúcneho..

tanika
23. nov 2020

@emmany to zaujima aj mna ?

merlinja
23. nov 2020

kašeľ, nádcha, únava, zvýšená teplota, tlak na hrudníku. Pomohlo len dlhodobé užívanie ATB. Netreba prestať, treba doužívať dlhšiu dávku. A samozrejme podpora imunity.

tanika
23. nov 2020

@merlinja poprosím ake ale ATB Vám konečne zabrali ????

merlinja
23. nov 2020

No to neviem, bolo to asi pred 2-3 rokmi, mám v zázname dáke Cefi..... , lekárka na ORL píše ručne a teda fakt ako doktor. Môj obvodný mi nejaké nasadil - týždeň. Potom prišli výsledky -že tieto neučinkuju na chlam. dal mi ďalšie. na cca 2 týždne prešlo, potom znova takto som sa od septembra do januára točila. stále nejaké atb na týždeň, pauza a zas .... Potom som sa naštvala na pľúcne som sa pýtala, lebo som fakt nevládala, tlak na hrudníku a tak. tam mi nezistili nič, na kardiológiu ma poslali - nič. a potom neviem ako som šla na ORL - tam taká staručká doktorka. Tá mi aj predtým pomohla, síce konská dávka atb - bývalý obvodný čumel, že to čo. ale aj teraz som prvé 3 dni brala 2itú dávku a potom normálne. Na nete je kopec o chlamýdiach - nejaké 3 životné cykly či čo majú a treba všetky zasiahnuť lebo ináč sa ich vraj človek nezbaví. Ja som vtedy začala takéto čítať a ma to miestami dosť zobralo. Takže nepoddať sa - atb určite treba (lekár určite vie ktoré účinkujú - poradiť)a ešte mi kázala veľa C - ale prírodného - ovocie. A som sa smiala, lebo že nie striekané z Kaufladnu ale od starkej jablčká a tak - starká nič nepestovala :o)