Prosim,potrebujem vediet ci sa niekto z vas zbavil plucnych chlamydii Citricidalom,dakujem❤
@pet007 ja som mala. Na preventívke som mala zápal v krvi, tak ma dr posielala všade ( urolog, gynekológ...) ten mi dal atb, že hádam teraz nebudem všade behať, ale nezabrali,tak potom na plucnom mi vyšetrenia robili, tam to zistili. Mala som take atb čo mi plúcna dala a odvtedy pokoj. Ale je je už 4r dozadu.
@pet007 ked som bola raz v roku chora,v zime,bezna nadcha,tak mi trval suchy dusivy kašeľ aj 2 mesiace.Tak som bola u obvodneho ci nemozem mat plucne chlamydie.Urobili mi stery a boli to tie chlamydie😖,inak ma nič nebolelo.Len ten kašel,mam to uz asi 4 roky.no dve zimy po sebe som nebola chora,lebo som si nasadila vitaminovu kúru C-éčko 1000 mg 2xdenne👏mala som brať silne antibiotika na to.No odmietla som.Lebo som citala a dost ludi pisalo ze sa aj tak nezbavili tych chlamydii antibiotikami.A nechcela som si ničiť tou chemiou zdravie.
kašeľ, nádcha, únava, zvýšená teplota, tlak na hrudníku. Pomohlo len dlhodobé užívanie ATB. Netreba prestať, treba doužívať dlhšiu dávku. A samozrejme podpora imunity.
No to neviem, bolo to asi pred 2-3 rokmi, mám v zázname dáke Cefi..... , lekárka na ORL píše ručne a teda fakt ako doktor. Môj obvodný mi nejaké nasadil - týždeň. Potom prišli výsledky -že tieto neučinkuju na chlam. dal mi ďalšie. na cca 2 týždne prešlo, potom znova takto som sa od septembra do januára točila. stále nejaké atb na týždeň, pauza a zas .... Potom som sa naštvala na pľúcne som sa pýtala, lebo som fakt nevládala, tlak na hrudníku a tak. tam mi nezistili nič, na kardiológiu ma poslali - nič. a potom neviem ako som šla na ORL - tam taká staručká doktorka. Tá mi aj predtým pomohla, síce konská dávka atb - bývalý obvodný čumel, že to čo. ale aj teraz som prvé 3 dni brala 2itú dávku a potom normálne. Na nete je kopec o chlamýdiach - nejaké 3 životné cykly či čo majú a treba všetky zasiahnuť lebo ináč sa ich vraj človek nezbaví. Ja som vtedy začala takéto čítať a ma to miestami dosť zobralo. Takže nepoddať sa - atb určite treba (lekár určite vie ktoré účinkujú - poradiť)a ešte mi kázala veľa C - ale prírodného - ovocie. A som sa smiala, lebo že nie striekané z Kaufladnu ale od starkej jablčká a tak - starká nič nepestovala :o)
@victoria210 môžem sa opýtať ako ti to diagnostikovali? Mala si bolesti?