Pitie repíka u 2 ročného dieťatka

karinecko
11. jún 2010

Ahojte maminky potrebovala by som radu.Nas maly ma anginu a berie antibiotika a okrem toho mame davat pit repikovy cajik.Lenze v lekarni mi povedali ze repik je od 3 rokov a my budeme mat za mesiac 2 rocky.Lekarnicka mi to nedoporucila a lekar zas ano.Co mam robit?Mam mu davat pit ten repikovy cajik alebo nie.Kupila som ten klasicky v sackoch.Davali ste niektora 2 rocnemu dietatku pit repik? Ak ano budem povdacna za odpoved Dakujem

lalus
11. jún 2010

ahoj, my sme repík ešte nepili, len sme sa v ňom močili...no a na tej našej krabičke s repíkovým čajom je napísané: Není vhodné pro deti do 3 let! 😝 aj s tým výkričníkom 😖

ja by som na tvojom mieste zavolala ešte raz lekárovi a znova sa ho opýtala, že sa chceš uistiť, či si správne rozumela a že čo hovorí na to, že to nie je do troch rokov vhodné - možno je ten zákaz myslený plošne pre malé deti, aby im to rodičia svojvoľne nedávali...no ale ak lekár pozná váš prípad, je si vedomý, že dieťa bude mať len 2 roky a aj tak na tom trvá, tak by som mu verila

daj vedieť, ako ste dopadli

karinecko
autor
11. jún 2010

@lalus dik za odpoved ved ja som to hned zbadala napisane na tej krabicke a preto som v rozpakoch a este k tomu ta magistra v lekarni.Doktor vie kolko ma maly rokov aspon dufam 😒 volat mu uz nechcem ☹ On tvrdil ze na tie hnisave mandle je to super myslim ten repik na zahojenie..... No neviem

murinka
11. jún 2010

@karinecko aj ja si myslim ze by si mohla lekarovi zavolat...pre istotu 😉

latvia
11. jún 2010

@karinecko nechcel vam povedat ze kloktat? lebo to by bolo naj na tie mandle, a aj ta vystraha by tympadom neplatila

karinecko
autor
11. jún 2010

nie on mi povedal ze mam dat do toho trosku cukru a potom pre zmenu mam dat sirup aby to nemal stale rovnake.A kloktat by urcite moj maly nevedel. ☹

skolara
11. jún 2010

ja by som dala urcite je to prirodne. mala pije aj zihlavovy, bazovy, dokonca aj salviovy. A tiez ma 2 roky. ale to som ja.

skolara
11. jún 2010

inak to milujem repik nie ale formaldehyd hej 😕 (vo vakcinach) 😀

skolara
11. jún 2010

repik uz poznali uz egyptania 😉

skolara
11. jún 2010

malo byt len jedno uz 😅

skolara
11. jún 2010

neviem ale ja sa byliniek nejako nebojim.

latvia
11. jún 2010

ono bat sa ich clovek nemusi 😉 len by bolo dobre poznat vsetky ucinky...ale ak sa uziva vsetko s mierou, tak tiez nejaku hrozbu v nich nevidim..

ivankaalenka
11. jún 2010

repik by nemal ublizit

karinecko
autor
11. jún 2010

Aj ja si myslim ze ublizit by nemal no preco je to potom pisane na krabicke a v lekarni mi tiez povedali ze by to 2 rocnemu dietatku neodporucali 😒