Ahojte maminky potrebovala by som radu.Nas maly ma anginu a berie antibiotika a okrem toho mame davat pit repikovy cajik.Lenze v lekarni mi povedali ze repik je od 3 rokov a my budeme mat za mesiac 2 rocky.Lekarnicka mi to nedoporucila a lekar zas ano.Co mam robit?Mam mu davat pit ten repikovy cajik alebo nie.Kupila som ten klasicky v sackoch.Davali ste niektora 2 rocnemu dietatku pit repik? Ak ano budem povdacna za odpoved Dakujem
@lalus dik za odpoved ved ja som to hned zbadala napisane na tej krabicke a preto som v rozpakoch a este k tomu ta magistra v lekarni.Doktor vie kolko ma maly rokov aspon dufam 😒 volat mu uz nechcem ☹ On tvrdil ze na tie hnisave mandle je to super myslim ten repik na zahojenie..... No neviem
nie on mi povedal ze mam dat do toho trosku cukru a potom pre zmenu mam dat sirup aby to nemal stale rovnake.A kloktat by urcite moj maly nevedel. ☹
ja by som dala urcite je to prirodne. mala pije aj zihlavovy, bazovy, dokonca aj salviovy. A tiez ma 2 roky. ale to som ja.
inak to milujem repik nie ale formaldehyd hej 😕 (vo vakcinach) 😀
repik uz poznali uz egyptania 😉
malo byt len jedno uz 😅
neviem ale ja sa byliniek nejako nebojim.
ono bat sa ich clovek nemusi 😉 len by bolo dobre poznat vsetky ucinky...ale ak sa uziva vsetko s mierou, tak tiez nejaku hrozbu v nich nevidim..
repik by nemal ublizit
Aj ja si myslim ze ublizit by nemal no preco je to potom pisane na krabicke a v lekarni mi tiez povedali ze by to 2 rocnemu dietatku neodporucali 😒
ahoj, my sme repík ešte nepili, len sme sa v ňom močili...no a na tej našej krabičke s repíkovým čajom je napísané: Není vhodné pro deti do 3 let! 😝 aj s tým výkričníkom 😖
ja by som na tvojom mieste zavolala ešte raz lekárovi a znova sa ho opýtala, že sa chceš uistiť, či si správne rozumela a že čo hovorí na to, že to nie je do troch rokov vhodné - možno je ten zákaz myslený plošne pre malé deti, aby im to rodičia svojvoľne nedávali...no ale ak lekár pozná váš prípad, je si vedomý, že dieťa bude mať len 2 roky a aj tak na tom trvá, tak by som mu verila
daj vedieť, ako ste dopadli