Omron C28P

laura222
24. aug 2023

Ahoj mam omron inhalator, pouzivam yabro a dolievam vincentkou do cca 10 na odmerke. Zda sa mi to ale strasne vela. Nikde som nenasla blizsie info kolko coho dat a ako dlho je potrebne inhalovat. Po vyse pol hodine inhalovania je nadrzka skoro stale plna. Mam potom zvysny roztok vyliat? Ci davat menej?

anavixy
24. aug 2023

Davat menej, inhalovat by sa malo/staci 10-15 min (raz alebo viackrat denne podla toho ci je to preventivne alebo pri ochoreni), kazdy inhalator to ma inak, zalezi od vykonu aj velkosti nadrzky, takze podla toho si to treba cca vyratat a neliat plnu nadrzku. Yabro sa ale nema riedit, tento inhalator ho zvladne pretlacit aj neriedene, tak naco ho kazit.

marianarem
24. aug 2023

@laura222 Ja davam Yabro+Vincentka asi len do 5ml. Toto pomale ubudanie mas ale od zaciatku? Lebo mne to robilo, ked uz boli tie inhalacne casti zanesene vodnym kamenom, tam staci malo a upcha sa to. Po precisteni kyselinou citronovou to tahalo zase ovela rychlejsie.

laura222
autor
24. aug 2023

@marianarem pouzivam ho treti den.. vobec z toho neubuda, ale inhalator ide, neviem ci robim nieco zle, nikde som nenasla normalne video ako inhalator pouzivaju bezni ludia.. iba postrihanu reklamu na youtube

anavixy
24. aug 2023

@laura222 ak mas ig tak si najdi pediateronline, tam je kopec info o inhalovani aj o roztokoch (sice je to pediater ale informacie platia rovnake) a ak chces vyslovene video alebo take informacie pre uzivatelov tak si najdi minidiamondblog a ona tiez ma videa ako dcera inhaluje.. vlastne asi na kazdom lekarskom/pediatrickom profile a obcas aj na laickom influencerskom najdes nejake info o tom, kedze je to dost popularne

marianarem
24. aug 2023

@laura222 No nijako specialne - nalejem, zasrobujem, zapnem a inhalujem. U mna to az taketo pomale nie je, ak to mam ciste, takze neviem, v com moze byt problem :(

laura222
autor
24. aug 2023

Skusim dat najbluzsie len pol nadrzky ale aj tak.. aby z 10 na 8 zislo az po vyse pol hodine inhalovania? Skusala som aj s maskou aj s naustkom a to iste

marybel
29. feb 2024

Dobry den, mame ten isty problem. Pomohlo vam nieco?