Odporučte mi prírodné lieky na popôrodnú depresiu

misickaa4
3. dec 2019

Ahojte, viete mi odporucit nieco prirodne, co Vam pomohlo na poporodnu depresiu? Nechcem uzivat antidepresiva...

Dakujem

eliska13
3. dec 2019

@misickaa4 na skutocnu depresiu ziadne.Dolezitejsie je ako sa citis nie je to len uzzkost z noveho, nedostatok spanku, pocit zodpovednosti unava....To by mohol pomoct persen, magnezium, melatonin ak nevies dobre spat....b vitaminy over si ci sa to moze, ked kojis...
Ak by si mala depresiu mas tazobu na hrudi, zle myslienky, placlivost, nechut do jedla, pocit beznadeje, nic Ta netesi niekedy treba zastavit laktaciu

misickaa4
autor
3. dec 2019

@eliska13 ahoj, asi mas pravdu s tou prvou moznostou...mas s niecim takym skusenosti?

eliska13
3. dec 2019

@misickaa4 neviem asi len vydrzat🙂co najviac spat s miminom, nechat si pomoct od druhych, nesnazit sa vsetko zvladnut upratat, navarit...mne pomahalo byt vela vela vonku s kocikom odist z domu na vzduch.Ak neplaces nemas uzkosti je to len velkou zmenou

tinkatinus
3. dec 2019

@misickaa4 ale teda máš depresiu poporodnu ci nie? Lebo ak máš, tak to ries s odborníkom skôr ako neskoro. Moja mama robí na gynde skoro 40 rokov a teda mi občas povedala čo sa prihodilo s tymi poporodnymi depresiami, ked to nikto neriesil. Nie je to sranda. Hormóny narobia svoje. Ale ak je to nevyspatost a únava....tak na to asi nepomôže nič, len počkať, kým male vyrastie.

misickaa4
autor
3. dec 2019

@eliska13 plakat placem...obavy mam. Tazobu na hrudi nie

misickaa4
autor
3. dec 2019

@tinkatinus neviem ci mam alebo nie...placem, mam obavy ako to vsetko bude...nenaplna ma materstvo...aj ked som dieta chcela

eliska13
3. dec 2019

@misickaa4 tak to by si sa mala ísť poradiť ku gynekogovi, obvodnej či priamo k psychiatrovi.To moze mať rôzne prejavy.Si mama len mesiac ešte môžeš byť zmätená, neistá v rozpakoch aké je všetko ťažké a ako to zvladnes.A unava nevyspatie to znásobí. veľa žien plače rovno s deťmi ťažko povedať či toto je už chorobne a na lieky.Mozno by stačilo sa porozprávať s niekým.

tinkatinus
4. dec 2019

@misickaa4 no len to nenechavaj tak, povedz to na gynde alebo nejakemu inemu doktorovi, ktorý povie, že áno mas

lucylka25
18. dec 2019

@misickaa4 Existuje vela homeopatik na poporodnu depresiu. Treba to prebrat s homeopatom, aby vybral presne na mieru.

norbertkk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz