Nástup účinku homeopatík

6. máj 2021

Dobry vecer, kedy vam zabrali naordinovane homeopatika na chronicke potiaze?
Poprosim osobne nazory na homeopatiu si rieste inde, rada by som odpovede k veci

autor
7. máj 2021

?

lucylka25
20. aug 2021

Este potrebujete odpoved?

autor
21. aug 2021
lucylka25
21. aug 2021

Do 6 týždňov by ste mala vidieť nejaké zmeny. Neviem akú ste dostala potenciu, ja dávam 30ch - 1x za týždeň na podporu ak pacient nič nepociťuje, pripadne 200ch - 1x za 2 týždne. Potom po 6 týždňoch kontrola na zhodnotenie stavu. Ak sa nič nezmenilo, tak mením homeo. Ak má pacient úzkosti a zlý psychicky stav, nečaká sa vždy 6 týždňov, komunikujeme spolu a pripadne meníme homeo už skorej. Veľmi záleží od stavu pacienta a problemov, ktoré riesi.

autor
21. aug 2021

@lucylka25 aha, vsade citam nieco ine, ze aj by to malo zabrat do niekolkych hodin a ak nie menit tak uz neviem teda

lucylka25
21. aug 2021

Je rozdiel medzi akútnym a chronickým predpisom.

lucylka25
21. aug 2021

A tiež nemôžete čakať, že keď nejakým problemom trpíte 10 rokov, že po homeopatikach budete do pár hodín bez problemov. (Nevylučujem že sa to nestane, ale dala by som tomu čas)

lila59
21. aug 2021

Nikdy a nie je to moj osobny nazor, ale vedecky poznatok…hoci mozno nejaky placebo efekt sa moze dostavit.

katulka1141
4. sep 2021

To je velmi tazko povedat. Niekedy moze nastat zmena po par hodinach niekedy aj tyzden.niekdy mesiace. Zalezi na tom probleme. Ja mam zatial, len kladne skusenosti a to do par hodin