Narosan čučoriedkový

lilysk
2. júl 2014

Ahojte
Dcera ma malo zeleza - dost zle znasa maltofer .Nakolko je to lahka anemia lekarka mi odporucila Narosan cucoriedkovy - stoji okolo 45 eur a v zivote som o tom nepocula zaujimal by ma nazor niekoho kto to pozna ci je to dobra vec a pomohla .
http://www.justnahrin.sk/podla-pouzitia/stavy-a...
Dakujem

brumka
2. júl 2014

Je to vinikajuca vec druhe tehu som vdaka tomu zvladla a starsej dcerke kupujem cucoriedkovy a tropik 3x rocne len preventivne. Aj inevprodukty su super. Len drahe

aleka
2. júl 2014

je úžasný!!! odporúčam

michaelkanr
2. júl 2014

Tiez mam dobru skusenost, maly je anemicky, odporucam

bublinkajasminka
3. júl 2014

je to naozaj neskutocna vec, nam pomohla vzdy kazdemu v rodine 🙂 🙂 ked mal jeden znamy problemy so zelezom a kvoli inym komplikaciam nemohol uzivat klasicke tabletky skusil toto a velmi sa mu polepsili vysledky 🙂

anabela159
3. júl 2014

Nám pomohla "obyčajná" malasa. Cena za 600 g nie je ani 5 eur, pridávala som napr. do kaše, bieleho jogurtu.... Samotné to nemá príjemnú chuť,ale v jedle je to super mňamka!!! 🙂

reppka10
3. júl 2014

my užívame Vitaaktiv od LR http://www.lr-slovak.com/vita-aktiv/d-943/, vystačí nám to na mesiac a cena je 26,88 €. A tento mesiac za 3 takéto fľaštičky zaplatím 61,97 €.

mata128
3. júl 2014

@lilysk just ma celkovo fantasticke vyrobky,svokra s nimi robi uz 20rokov a ma stalych zakaznikov...rozhodne odporucam

lilysk
autor
3. júl 2014

@anabela159 mala ma celiakiu to moze aj tak ?

lilysk
autor
3. júl 2014

@reppka10 Mozu aj deti ?Od kolko rokov nevies ?

brumka
3. júl 2014

@lilysk dcera mi to pije asi od 1,5 roka.kupujem to ako diplnok

reppka10
3. júl 2014

@lilysk áno, môžu to aj deti od 1 roka do 3 rokov - dávkovanie 2,5 ml 1x denne. Od 3 rokov kľudne 5 ml denne. Sú bez pridaných konzervačných prísad a farbív. A hlavne chutia detičkám, tak nie je problém s užívaním 🙂

lilysk
autor
3. júl 2014

@reppka10 No teraz to citam ,ale to nema specialne zelezo .

reppka10
3. júl 2014

@lilysk železo je obsiahnuté v koncentrátoch z ovocia a zeleniny. Napíš mi do IP svoj e-mail, pošlem ti podrobnejšie info o Vitaaktive a zložení, mám to v pdf.

lilysk
autor
3. júl 2014

@reppka10 Prave mi pisal manzel ,ze uz kupil ten Narosan 🙂
Ja som inak registrovana v LR ,ale nic neobjednavam odtial ...ta pani co ma na to ,,nalanarila ,, ma dost osalila 🙂 Aj som pouzivala od nich vyrobky ,ale osobne som dost sklamana ....☹

reppka10
3. júl 2014

@lilysk tak to mi je ľúto, že si natrafila na nesprávneho človeka, ja som registrovaná a som veľmi spokojná 🙂 hlavne čo sa týka doplnkov a parfémov. Čo to už mám preštudované a som presvedčená o ich kvalite. Ak by si predsa len niečo potrebovala, info a pod. kľudne napíš 🙂

tretiastvrta
3. júl 2014

@lilysk veci od nich su fantastické, netreba sa báť, naozaj na tom "ficime" cela rodina a moja dcéra napríklad mala za cely školský rok - teda prvý aj druhý polrok - nula vymeskanych hodín. Čučoriedkovy narosan je na tento typ problému najlepsi. Pri začínajúcich nadchach a virozach nám dobre zaberá potom tannen sirup a echinacina 🙂

lilysk
autor
3. júl 2014

@reppka10 No ona tie vyrobky prezentovala ako cisto prirodne tak som za 100 eur kupila taky balicek a hovorila,ze dcera ked ma problem mozem jej striekat ten Emergency spray do nosa ...ust atd. a potom som si precitala ,ze to ma methylparaben,ethylparaben,propylparaben,butylparaben- co urcite nebudem na deti striekat .....a pasta zubna ma tiez Sodium Lauryl sulfat napr. co je dost diskutabilna latka .

reppka10
3. júl 2014

@lilysk viem o aký balíček ide, je to sada 12tich produktov z Aloe Vera 🙂 tak to je neférové správanie danej osoby, bohužiaľ to potom vrhá zlé svetlo na nás, čo prezentujeme firmu takú aká v skutočnosti je. Ja si nedovolím tvrdiť, že ide o čisto prírodné produkty. Preto každému záujemcovi o produkt pošlem link zo stránky, kde je celé zloženie produktu. Firma tieto zložky nezatajuje, a je na zákazníkovi, či si to objedná alebo nie. Čo sa týka spreja prvej pomoci, je môj obľúbený 🙂 na popáleniny, porezanie, štipnutie hmyzom, odreniny je ozaj super a aj koncentrát.

lilysk
autor
3. júl 2014

@reppka10 Ja verim ,ze su tie vyrobky dobre a poznam vela ludi co pouziva a maju dobre skusenosti ,ale presne je to neferove - ja som chcela pre malu nieco ,lebo mala zdravotny problem a ona mi s pokojnym srdcom povie aby som dietau 2 rocnemu striekala do ust parabeny - ze je to super 🙂)) Moja mala ma celiakiu tak uz citam uplne vsetko aj to co som uz raz citala a som si ista ,ze tam lepok nie je tak nastastie som precitala co to obsahuje .

lilysk
autor
3. júl 2014

@brumka A kde si to kupovala ?Ja som obehala vsetky lekarne aj bio obchody v KE nikde nemaju - len cez net sa objednava ?

senta_sofia
3. júl 2014

@lilysk chod na just.sk, tam sa da tusim vyhladat predajca a tak, v podstate to funguje ako "oriflame", cez niekoho to objednas 😉

anabela159
3. júl 2014

@lilysk jednoznačne áno! Prečítaj si o nej na nete,je tam toho dosť.

aleka
3. júl 2014

buď si nájdete predajcov vo svojom okolí alebo aj tu na fore je nás dosť 🙂 ja som tiež poradca 😉

lilysk
autor
3. júl 2014

@aleka Porebujem niekoho z KE v sobotu rano odchadzam na dovolenku 😢

juvazuzu
31. mar 2015

Narosan je super aj ja ho davam malej a este sa jej snažím dávat zinok v strave aby nebola často chora

rebeka11
31. mar 2015

@lilysk ano aj ja odporucam, tiez to deckam kupujem, len som si vsimla, ze malaa ma po nejakej dobe trosku akoby sive ( tmave ) zuby, ten sirup farbi.. Najprv som si myslela , ze sa jej ide tvorit kamen na zubkoch, ale po douzivani jej to zmizlo a zas ma orbitky ;)

maca283
31. mar 2015

@rebeka11 Moze byt maš to ako ked papaš čuroriedky moja mala byva na tom podobne ked ho uživa

wawrita
28. mar 2019

Aj ja odporucam narosan , viem poslať ak má niekto zaujem

nikiki29
19. nov 2019

Ahojte, chcem obnoviť túto tému a opýtať sa... aj môj syn má málo železa, kúpili sme na odporučenie pediatričky Narosan, no od vtedy strašne veľa kaká. Doteraz kakal 1x denne (veľmi výnimočne 2x) a teraz je to 4x denne. Má 9 mesiacov. Myslíte, že to súvisí so sirupom? Mám s ním pokračovať alebo radšej kontaktovať Dr? V podstate malému nič nie je, len sa mi zdá, že to čo zje aj vykaká pri takom množstve za deň. Nič iné sme nemenili, no železo zvykne skôr zapekať tak som zmätená...

maca283
19. nov 2019

@nikiki29 ahoj neboj sa úplne pohode môžeš dávať ďalej