Ahojte
Dcera ma malo zeleza - dost zle znasa maltofer .Nakolko je to lahka anemia lekarka mi odporucila Narosan cucoriedkovy - stoji okolo 45 eur a v zivote som o tom nepocula zaujimal by ma nazor niekoho kto to pozna ci je to dobra vec a pomohla .
http://www.justnahrin.sk/podla-pouzitia/stavy-a...
Dakujem
je úžasný!!! odporúčam
Tiez mam dobru skusenost, maly je anemicky, odporucam
je to naozaj neskutocna vec, nam pomohla vzdy kazdemu v rodine 🙂 🙂 ked mal jeden znamy problemy so zelezom a kvoli inym komplikaciam nemohol uzivat klasicke tabletky skusil toto a velmi sa mu polepsili vysledky 🙂
Nám pomohla "obyčajná" malasa. Cena za 600 g nie je ani 5 eur, pridávala som napr. do kaše, bieleho jogurtu.... Samotné to nemá príjemnú chuť,ale v jedle je to super mňamka!!! 🙂
my užívame Vitaaktiv od LR http://www.lr-slovak.com/vita-aktiv/d-943/, vystačí nám to na mesiac a cena je 26,88 €. A tento mesiac za 3 takéto fľaštičky zaplatím 61,97 €.
@anabela159 mala ma celiakiu to moze aj tak ?
@lilysk veci od nich su fantastické, netreba sa báť, naozaj na tom "ficime" cela rodina a moja dcéra napríklad mala za cely školský rok - teda prvý aj druhý polrok - nula vymeskanych hodín. Čučoriedkovy narosan je na tento typ problému najlepsi. Pri začínajúcich nadchach a virozach nám dobre zaberá potom tannen sirup a echinacina 🙂
@reppka10 No ona tie vyrobky prezentovala ako cisto prirodne tak som za 100 eur kupila taky balicek a hovorila,ze dcera ked ma problem mozem jej striekat ten Emergency spray do nosa ...ust atd. a potom som si precitala ,ze to ma methylparaben,ethylparaben,propylparaben,butylparaben- co urcite nebudem na deti striekat .....a pasta zubna ma tiez Sodium Lauryl sulfat napr. co je dost diskutabilna latka .
@lilysk viem o aký balíček ide, je to sada 12tich produktov z Aloe Vera 🙂 tak to je neférové správanie danej osoby, bohužiaľ to potom vrhá zlé svetlo na nás, čo prezentujeme firmu takú aká v skutočnosti je. Ja si nedovolím tvrdiť, že ide o čisto prírodné produkty. Preto každému záujemcovi o produkt pošlem link zo stránky, kde je celé zloženie produktu. Firma tieto zložky nezatajuje, a je na zákazníkovi, či si to objedná alebo nie. Čo sa týka spreja prvej pomoci, je môj obľúbený 🙂 na popáleniny, porezanie, štipnutie hmyzom, odreniny je ozaj super a aj koncentrát.
@reppka10 Ja verim ,ze su tie vyrobky dobre a poznam vela ludi co pouziva a maju dobre skusenosti ,ale presne je to neferove - ja som chcela pre malu nieco ,lebo mala zdravotny problem a ona mi s pokojnym srdcom povie aby som dietau 2 rocnemu striekala do ust parabeny - ze je to super 🙂)) Moja mala ma celiakiu tak uz citam uplne vsetko aj to co som uz raz citala a som si ista ,ze tam lepok nie je tak nastastie som precitala co to obsahuje .
@lilysk chod na just.sk, tam sa da tusim vyhladat predajca a tak, v podstate to funguje ako "oriflame", cez niekoho to objednas 😉
@lilysk jednoznačne áno! Prečítaj si o nej na nete,je tam toho dosť.
buď si nájdete predajcov vo svojom okolí alebo aj tu na fore je nás dosť 🙂 ja som tiež poradca 😉
Narosan je super aj ja ho davam malej a este sa jej snažím dávat zinok v strave aby nebola často chora
Aj ja odporucam narosan , viem poslať ak má niekto zaujem
Ahojte, chcem obnoviť túto tému a opýtať sa... aj môj syn má málo železa, kúpili sme na odporučenie pediatričky Narosan, no od vtedy strašne veľa kaká. Doteraz kakal 1x denne (veľmi výnimočne 2x) a teraz je to 4x denne. Má 9 mesiacov. Myslíte, že to súvisí so sirupom? Mám s ním pokračovať alebo radšej kontaktovať Dr? V podstate malému nič nie je, len sa mi zdá, že to čo zje aj vykaká pri takom množstve za deň. Nič iné sme nemenili, no železo zvykne skôr zapekať tak som zmätená...
Je to vinikajuca vec druhe tehu som vdaka tomu zvladla a starsej dcerke kupujem cucoriedkovy a tropik 3x rocne len preventivne. Aj inevprodukty su super. Len drahe