Po odskusani naramku Bionic Band na vystavach ako autosalon, vystava nabutku som si naramok kupil. Mal som lepsiu stabilitu, bol som pri cviceni vo fitness menej unaveny, tak isto aj v praci za PC, menej mi stacilo spat. Mal som textilny 7-9Hz. O ucinkoch pochybnosti nemam, jednorazove naplasty nosia aj prvoligovi slovensky futbalisti. Problemom su vedlasie ucinky. Po 5 dnoch nosenia ma z neho zacala boliet hlava. Bolela ma ja rano aj cely den, a ked som uz nemohol od bolesti po 24h pracovat, tak som ho dal dole a dal si Paralen. Bolest presla. O dva dni som naramok vyskusal opat, ci to nebola nahoda. Po 6 hodinach som opat citil rovnaku bolest hlavy v zadnej casti, nie ako pri migrene. Preto som naramok vratil. Peniaze mi sice vratil, ale majitel mi volal a zacal ma presviedcat, ze to nie je z toho naramku a ze sa mam dat vysetrit. Ja som vsak ziadne pochybnosti nemal, ze to bolo z neho. V ziadnom pripade by som nedal naramok detom al. tehotnym zenam.
Vyskusal som aj Power balance naramok. Tiez som pri nom badal pozitivne ucinky ako pri Power Balance, ale zial po 3 dnoch sa objavili aj negativne. Negativne ucinky boli prepustanie mocu a impotencia. Po zlozeni naramku negativne ucinky ihned zmizli. Aj tento naramok som vratil, adresa na vratenie je USA, postone je 2 Eur, na colnicu chodit netreba. Vratili mi plnu sumu vratane postovneho za dodanie.
Mozno u niekoho sa neprejavia taketo negativne ucinky.