Naozaj dobrá a skúsená homeopatka z Bratislavy

olivia77
18. mar 2016

Viete mi odporucit naozaj dobru homeopatku z Ba? Niekoho, kto vas ozaj skutocne pocuva a chce vam pomoct vyriesit
vase zdravotne problemy. A niekoho poznate a mate dobru skusenost, rovno mi mozte napisat aj cenu terapie, budem velmi vdacna.
Dakujem.

marcelatje
18. mar 2016

@olivia77 ja mám dobrú skúsenosť tu http://www.altmedic.sk/ pani je lekárka (nefrologička) pôsobí prísne no veľa vie a mojej dcére pomohla. Chodila som k nej aj na fantastické masáže pre mňa skutočne top.
Predtým bola v BA no teraz sa presťahovala na Čiernu vodu

stanno
18. mar 2016

Nečítal som ostatné príspevky ale - Homeopatia je totálny nezmysel. Vedci to dokázali, trošku si pohľadajte na nete. Absolútne to nefunguje, sú na to klinické štúdie! Je to len placebo. Je to dokázané, nevyhadzujte peniaze!!! Naozaj. Štúdia o nefunkčnosti homeopatik vyšla minulý rok. Tieto veci si treba poriadne overiť, hoci je to zložité, ale ide o zdravie Vás a vašich detí.

Verte vedecky-podloženým faktom, ktoré publikujú vedci v oficiálnych vedeckých časopisoch a nie nejakým hlúpostiam na konšpiračných weboch.

stanno
18. mar 2016

všimnite si tento článok, ktorý vlastne preberá predchádzajúci, ale pozrite sa, kto sa ako vyjadruje.

Za homeopatika je nejaký Ing., že vraj výživový poradca (teda predajca), čo o medicíne nevie nič, lebo ju NEŠTUDOVAL. Názor lekárky, nižšie, už je úplne iný.

http://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000646/1461895/...

marcelatje
18. mar 2016

@stanno nie vzdy je to len o predpisani gulocok 😊 mne osobne vyrazne pomohli masaze a zmena zivotneho stylu. Ano to dokaze aj clovek bez homeopata. No ja som mala pocit ze som vyskusala uz vsetko a bez efektu. Pomohli mi odporucania na co sa zamerat a ak clovek uz nevie kam z konopi pomoze novy pohlad na vec. Niekedy su najjednoduchsie riesenia tymi najucinnejsimi. A toto mi lekari nevedeli dat.

stanno
18. mar 2016

web lovcisarlatanov.sk je iniciatíva lekárov, kde sa slovenskí lekári a medici odborne vyjadrujú a vysvetľujú rôzne fámy a dezinformácie. Venujú sa aj téme homeopatie:

http://www.lovcisarlatanov.sk/homeopodvod-na-pa...

stanno
18. mar 2016

@marcelatje súhlasím.. lekári často v tom chvate a rýchlosti pozerajú na problém pacienta veľmi zúženým pohľadom. Žiaľ, človek sa musí samodiagnostikovať, ale je potrebné naozaj byť opatrní. Zmena životného štýlu a návykov, prípadne zmena postoja často veľmi pomôžu, ale nie vždy.

Je ťažké sa zorientovať.

marcelatje
18. mar 2016

@stanno homeopaticka ku ktorej chodim je lekarka. Nefrologicka. Dcera mala nefrologicky problem a pomohla jej. Lekar v nemocnici dcere nariadil udrziavaciu liecbu antibiotikami do 5 rokov. Vtedy mala 2. Niekolkorocne uzivanie atb povedzme pri nie velmi zavaznej diagnoze len ako prevencia ma podla mna devastacne ucinky na organizmus.
Netvrdim ze lekari su hnupi a alternativa top. No su situacie kedy si clovek moze vybrat.

marcelatje
18. mar 2016

@stanno suhlas ze je potrebne byt opatrny v kazdej situacii

stanno
18. mar 2016

@marcelatje ako hovorím, človek musí byť opatrný, ja by som isto to tiež riešil asi s inými lekármi, kebyže mi lekár povie, že má moje dieťa užívať tri roky preventívne antibiotika :/.

marcelatje
18. mar 2016

@stanno našťastie problém je u nás vyriešený no dala som si to radšej overiť aj lekárom v nemocnici ktorý to potvrdil 😅 možno pri závažnejšej diagnóze by som sa neodvážila neuposlúchnuť lekára. Asi závisí od mnohých faktorov a ak už nič nepomáha topiaci sa aj slamky chytá, no aj vtedy treba mať oči na stopkách.

olivia77
autor
18. mar 2016

@stanno, keby bola homeopatia taka nefunkcna ako tvrdis, nepomohla by mi hormonalny problem, s ktorym mi lekari nevedeli pomoct!!!! schvalne som sla na krv pred branim homeo a po dobrani celej liecby a bola som naozaj sama zaskocena, ako je to mozne... a to som brala syneticke lieky 3roky na tento problem a pomohli mi, ze velke, najvacsie NIC!!! Zato som si chcela sama vyskusat homeo na sebe, tiez som v nu neverila, ale ked som zazila sama na sebe takuto zmenu, preco mam neverit, ze nefunguje? jasne, ze funguje a s placebom to nema nic, kedze zabera psom, ti vedia co je placebo? ked im liek das do jedla, o ktorom ani nevedeli? 🙂 Ak je aj toto placebo, tak placebo je vsetko 🙂

8291
18. mar 2016

@stanno uplne s tebou suhlasim,z 13 ročnej,praxe v nemocke na Res.mozem potvrdiť,ze sme mali kopec pacientov,ktorý sa zverili do euk homeopatom a potom ked bolo neskoro,tak prišli,,žobroniť"o pomoc a vyliečenie,niekedy v katastrofálnom stave a potom všetci chceli robiť zázraky na počkanie,doma sa liecili päť mesiacov a v nemocnici chceli byť vybaveny za tri dni,smutné je že aj obyčajný apendix liecený domácky skončil smrťou

mirkaaa80
18. mar 2016

@stanno a kto robil tie klinicke studie? A kto to platil? Urcite nejaka farmaceuticka spolocnost a pod. Treba sa zamysliet preco ludia hladaju alternativne sposoby liecby. Vsetko chce zdravy rozum...ja si osobne myslim, ze dnesna medicina je len o peniazoch...a to ovela viac ako homeopatia. Klasicka medicina nema zaujem aby pacienta vyliecila, ale aby ho dlhodobo iba liecila!

tana85
18. mar 2016

autorka sa nepyta ci homeopatia funguje alebo nie, ale hlada skuseneho homeopata. takze ma jasno v tom, co chce. je take tazke nechat druhych, aby sa sami rozhodli a nepresviedcat len o svojej pravde?

olivia77
autor
18. mar 2016

@mirkaaa80, uplny suhlas! nehovorim, ze klasicka medicina nie je potrebna, ale vobec sa nepozera na cloveka ako celok... je jasne, ze lekari o homeopatii nechcu ani pocut, ale ti, co to tvrdia, ju vobec vyskusali na aspon obycajne prechladnutie, anginu, chripku? nevyskusali, su verni svojej chemii... ti, co sa obraciame na alternativu, tak iba preto, lebo vieme, co s clovekom narobia synteticke lieky, ak nie hned, tak neskor, a to je fakt, ziadny vymysel!!! bylinky nam tu rastli a rastu odjakziva ziveho a len hlupy po nich nesiahne a nevyskusa ich...a to, ze niekomu homeopatia nepomohla, to este neznamena, ze je neucinna...tak, ako je zle triafa na diagnozu lieky lekar, tak sa to stava aj homeopatovi... a vtedy samozrejme liek nezaberie, lenze aspon nenarobi ziadnu skodu, co sa o farmaceutickom lieku povedat neda, tam je neziaducich ucinkov ajajaaaj...

stanno
18. mar 2016

@mirkaaa80 v tych linkoch nejde o jednu studiu ale o analýzu 255 štúdií. Študie sa najčastejšie robia na univerzitách v rámci projektov. Projekty môžu byť financované z rôznych zdrojov - zväčša verejných - štát, EU ale samozrejme aj zo súkromných.

Ak sa 255 štúdií na niečom zhodne je málo pravdepodobné, že všetky boli "sfalšované". To nie je, že jedna štúdia na objednávku nejakej firmy, ale dvestopäťdesiatpäť štúdií z celého sveta. To už má trošku inú váhu. Navyše závery z týchto štúdií robila štátna inštitúcia, ktorú môžu rovnako podlpatiť farmafirmy ako aj homofarmafirmy. Obraz a závery si musí spraviť každý sám podľa seba.

stanno
18. mar 2016

@olivia77 bylinky a homeopatia to je dosť veľký rozdiel. Proti bylinkám nikto nič nemá.

olivia77
autor
18. mar 2016

presne tak, ja som sa nepytala, ci homeopatia funguje !!! na vase sklamanie, bohuzial funguje a to nielen vyskusana na mne, ale na mojej rodine... hladam tu homeopata, ktory je dobry a skuseny, tak si zalozte temu ako Homeopatia nefunguje, ked chcete diskutovat...

stanno
18. mar 2016

@olivia77 súhlas s tým že klasická medicína niekedy nepozerá na človeka ako celok. To je problém. Ale riešením asi nie je homeopatia ale skôr zmena a obrodenie klasickej medicíny.

olivia77
autor
18. mar 2016

@stanno, kludne sa liec tak ako doteraz a tych, co sa chcu liecit homeo sposobom, nechaj tak... ja tiez chodim aj ku klasickym lekarom, nezatracujem ich, ale zatracujem farmaceuticke lieky, napriklad take antidepresiva... preco si nepozries, kolko ludi rocne zomrie na svete na dosledok uzivania antidepresiv... alebo si staci precitat knihu Neziaduci ucinok - SMRT...

olivia77
autor
18. mar 2016

@stanno, su zdravotne problemy, na ktore homeopatia funguje okamzite... a keby uz len na tie bola pouzivana klasickymi lekarmi, tak farma firmy stratia neskutocne prachy na liekoch... darmo, biznis je biznis...