Čo robíte s propolisom, na čo ho použivate? Mam pár fľaštičiek
@vikss1 napriklad naliat trochu propolisu na kocku cukru a zjest, vyborne pri boleni zaludka, paleni zahy, ale taktiez aj pri bolestiach hrdla, nechat rozpustit v ustach 🙂 propolis je aj fajn ako dezinfekcia na drobne rany, nam ako detom tym vzdy potierali ranu (samozrejme nie otvorenu) pre lepsie hojenie 🙂
ja ho pouzivam na vsetko. na ranky okolo nechtov, na afty, kutiky na ustach.. raz som mala krvavy otlak na nohe, zahojil sa za par dni. len som si ho potierala s propolisom.. a v spreji propolis pouzivame na bolave hrdlo 🙂
keď mal syn kiahne potierala som propolisovou tinktúrou, inak nepoužívam
Afty v ustach, na akné rychlejšie sa zahojí, a pri bolesti hrdla dat do vody a kloktať🙂
Dá sa vyguglit na čo je dobrý. Ja na rany ako dezinfekciu a na ďasno.
Minulý týždeň sme dávali dcére na zapálené ďasno
@anonymnasnazilka dobry den, z kadial beriete dobry/kvalitny propolis?
Vdaka
@misickaa4 priamo od včelarov
@misickaa4 dobry den, v Senci na trznici predava jeden vcelar. alebo stranka Vcelico na facebooku, to su tiez poctivi vcelari 🙂
Vygoogli. Hlavne pozor s tými zubami a dasnami:D jedna farbí zuby, ale sliznicu vie fajne podrazdit neriedeny. Napr pri poškodením dasne je na nezaplatenie, na tyčinku a natrieť. Alebo na herpes. Podľa mňa rany musí veľmi stípat. Ale napr na obrie akné je fajn, tiež iba lokálne samozrejme. Netreba zabúdať ze je to v prvom rade alkohol. Dezinfikuje.
Tak toto by aj mna zaujimalo, dostala som ho spolu s medom a balzamom na pery, tie som uz minula, ale toto netusim naco mozem realne vyuzit🙂