Máte skúsenosti s múdrou hubou?

ucholacik
26. jún 2019

Ahojte baby mate niktora skusensti s mudrou hubou????využiva sa na mykozy posriazy ,ekzemy.Vdaka za každu radu

mirola
26. jún 2019

Ja mam co by ta zaujimalo?

ucholacik
autor
26. jún 2019

@mirola Chcela by som vedieť či to pomaha aj pri liečbe nechtovej mykozy.
A maš to aj odskušane?

mirola
26. jún 2019

@ucholacik ja som pocas tehotenstva dostala koznu mykozu na lavej nohe. Mudru hubu som si davala vo forme prasku, alebo sum. tabliet presne podla navodu s bozou trpezlivostou niekolko mesiacov. A nepomohla mi, pomohla zmiernit prejav na par dni, ale vzdy potom som mala povit, ze mykoza sa prejavila agresivnejsiou formou. Mozno je to len subjektivne, ale to bola moja skusenost. Mne nakoniec pomohlo nic, vykaslala som sa na kremikovanie a isla k dr ktory mi dal oralne antimykotika s tym, ze sa nemaju uzivat ked clovek pije. Kedze boli akurat sviatky, vianoce silvester, tak som si povedala, ze dva tyzdne vydrzim... a potom si dam.. neviem akym zazrakom (ale kvoli tymto liekom som aj prestavala kojit) sa mi mykoza sama vytratila. Mozno imunita, mozno hormonalna rovnovaha, mozno... Fakt neviem, ale mudrou hubou to nebolo.. lebo tu som uz vyse rok mozno nepouzila.

ucholacik
autor
26. jún 2019

dakujem za radu..uz neviem co na to dat lekaren je plna roznych pripravkov viem ,že u každeho može zabrať niečo ine ..DAKUJEM

mirola
26. jún 2019

@ucholacik mykoza nechtov sa ale inak lieci ako mykoza koze. Vraj najlepsie naraz pouzivat viac antimykotik/ to bola moja posledna sanca, strasne mi to vadilo. Teda lieky, kremy, pilovanie a tak zaroven. Zelam aby si sa toho zbavila co najskor

0hena0
27. jún 2019

@ucholacik uz som zo tu pisala, ale velmi pomoze duzina z aloe vera alebo narezat cibulu na kolieska, vnutorne najmensie kolieska namocit do octu s vodou 1:1 ja dala do stamperlika a po 24h statia som si kazdy vecer dala mini koliesko na palec, alebo kdekolvek a vytiahlo. Lieci sa to ako sa liecia aj kurie oka a bradavice.