Máte skúsenosti s kozmetikou Just?

debnarova
3. dec 2014

Poznate tuto kozmetiku?vase skusenosti plus zaujem o vyrobky??

mirkaa223
3. dec 2014

Áno poznám a používam hlavne sprej Eukasol. Hlavne večer pred spanim jemne strieknem do vzduchu a perfektne sa zaspáva, predovšetkým moj malý 3 ročný syn lepšie dýcha a ja som spokojná.... Mirka

brumka
3. dec 2014

Poznam podla mna to kozmetika nieje. Pouzivam ju 4roky a som tak spokojna tam kde zlyhala medicina tam pomohol just... Používajú ju moje deti aj ja ako tehotna zboznujem oleje,kremy a narosany

fiona8
3. dec 2014

aj my mame eukasol...a je super sprejik....aj teraz sme chori...tak stirekam stale 🙂 co je este take dobre zienky? 😉

acer11
3. dec 2014

jeeeej to je krásne "nenápadná" reklama 😀

sissy27
3. dec 2014

Poznám, skúsenosti vysoko pozitívne 🙂 aj keď to nie je úplne najlacnejšia záležitosť, ale ja neľutujem

evulienka26
4. dec 2014

my mame tymianovy krem,natieram malej hrudnik,a este mame31olej,pomarancove kvapky a mali sme aj deo intim a nepametam vsetko.super znacka,my sme spokojny🙂))

ita111
4. dec 2014

Každý kto sa rozhodne pre aditívum radšej príroda ako chémia patrí mu moje veľké plus .
Nemám s Justom skúsenosti ale zato mám veľa skúseností s produktami FLP.
www.zdravie-aloe.sk

je tam veľa rád pre mamičky hlavne v Blogu

ikula2
4. dec 2014

ano pouzivame cela rodina, som spokojna ale kremy na tvar tie s ruzou tie nepouzivam, nerobia mi dobre, ale kremy na zapaly, exem a pod. velmi odporucam

ena70
4. dec 2014

my pouzivame Eukasol hlavne pri baciloch vo vzduchu, celu izbu s tym prestriekam ale treba potom okno otvorit lebo je to dost silne, tymianovy krem na kasel, olejcek citronovy, pomaranc, levandula, tea tree olejcek aj krem, olej z 31 bylin. super veci. a este cesnakove korenie a morsku sol do varenia.

juliana30
4. dec 2014

Takisto používame Eukasol a úplne super sú kvapky,resp.olejček 31.Z 31 bylín a vzdy zaberie pri chrípke a nachladnutí.

mirkakab
4. dec 2014

Mám doma iba šampon Teatree. Veľmi milo som prekvapená jeho účinkom. dcera mala lupiny a po druhom umytí po lupinách ani stopy. fakt super. 😵

maca283
4. dec 2014

Justove vyrobky musim iba chvali velmi vela zdravotných problemo ma zbavili Uživame cela rodina a pouzivame doma velmi vela výrobkov

betka22betka
6. jan 2015

poznám JUST už pomaly 20 rokov. Používam ich produkty, nielen krémiky, vitamíny ale aj korenia. Som poradkyňa JUSTu , aj moja dcéra ide v mojich šlapajach. Pri zdravotných problémoch je 1. JUST, vo vážnych prípadoch ak nepomôžu- len v tom prípade idem k lekárovi. Dajú sa aplikovať od najmenších detičiek aj v každom veku. Každý chváli svojho favorita, treba skúsiť a presvedčiť sa. Tieto produkty ak nepomôžu pri zdravotných problémoch- je možnosť vrátenia produktu poradkyni a vráti sa Vám celá suma. Ktorá firma to takto robí?????

misel32
14. jan 2015

ano pouzivame, super vyrobky