Ahojte, moj 3 rocny syn je neustakle chory, asi to bude tym, ze chodi do jasiel, ale uz dlho sa trapime s hemofilom v nose, ma huste zelene sople, ktore mu stekaju do hrla a z toho kasle. Nepomohol ani pamycon. Mate niekto skusenosti s preplachovanim nosa u deti s tekutym koloidnym striebrom? Citala som o tom vela, uz sme to zacali davat, cakam na prve vysledky. Je to prirodne antibiotikum- zabera proti tisicom druhom virusov a neviem ci aj bakterii, pouzivane od nepamati, ktore z trhu vtlacili farmaceuticke firmy. No citala som aj o tom, ze pre telo je striebro neprirozeny kov, ktory telo nevie odburat a ostava v tele. Prosim o nejaky nazor. vdaka. 🙂
Ahoj. Ja u oboch detí používam na výplach nosa túto kanvičku http://www.docsimon.sk/tovar/rhino-horn-konvick.... Chce to trochu cviku a hlavne si to podľa mňa skúsiť aj na sebe. Super to vyťahá všetky sople aj z dutín. A hlavne skoro zadarmo v porovnaní so sprejmi s morskou vodou, ktoré aj tak ostávajú len na povrchu a všetko von vytečie. Striebra sa nebojím, ale na vnútorné použitie by som dieťaťu tiež nedala. Ale tým nosom to len pretečie, prípadne ostane na sliznici, tak to nepovažujem za nebespečné.
Ak majú zelené soplo, pridávali sme aj koloidné striebro jednu odmerku 15ml do kanvičky. Pomáha to dobre. Pamykon by som nedávala, nikam to nevedie. A treba sa aj pripraviť na to, že u detí nádcha trvá aj 3 týždne, nie ako u dospelákov.
Treba podporiť imunitu aj zvnútra,vitamíny, prírodné doplnky, kolostrum. Teraz už s lepším počasím určite bude aj menej sopľov.
V prvom rade pri hemphylovi mali urobit citlivost a potom dat atb, pamycon nie je zazracny liek a nemusi pomoct ;) so striebrom som spokojna, do nosteka som ho davala aj dcerke v pohode, kupila som ho uz vo forme kvapiek do nosa s kvapkadlom... aby som nemusela nic prelievat a studovat ako jej to do nosa dostat... nostek sme odsali, vycistili, a potom sme dali streibro
na preplach nosa vynikajuce, na vnutorne uzivanie u deti nevhodne
my sme skusali citrovital do nosa, samozrejme riedeny, pomohol, ale potom som dostala info o citricidale a ten je este lepsi.
nemozem vynachvalit, pomaha, zabera a vela nestoji a JE TO PRIRODNE BEZ VEDLAJSICH UCINKOV, takze to toleruje aj moj syn, tazky alergik.