Ahojte 🙂
Má niekto z Vás skúsenosť s týmto výživovým doplnkom? Pomohlo Vám to so znížením stresu? Ak má niekto pozitívne ohlasy sem a nimi a rovno prihodte aj link kde to objednám 🙂🙂🙂
Mne pomohla ashwagandha len. Na endokrinologii mi dva roky v krvi namerali kortizol cez 1000 (ma vraj byt do 500). Guglila som, sama si naordinovala ashwagandhu a po 3 mesiacoch som mala vysledky 300, endokrinologicka v soku. Takze ruku do ohna mozem dat ale treba brat vyssie davky cize 500-600 mg ked ma clovek problem,cize kupit tablety, nie cajicky. Kupujem z oreganovyolej.eu
@missviolet objednala som si práve tabletky zo stránky vitalita 24
https://www.herbal-store.cz/asvaganda-extrakt-z... je to prasok, moze sa dat do dzusu ale jednoduchsie na lyzicke a rychlo zapit
@lamadea dufam ze pomozu 🙂
vôbec mi to nepomohlo, objedanala som z USA od firmy Now. Ale treba skúsiť, každý sme iný.
Ahojte 🙂 mam na predaj 1plne balenie Aschwaganda (90tabliet) + 14tabliet z druheho balenia,cena 12 eur 🙂
Mne produkt Ashwagandha BIO 300 mg veľmi pomohol. Hlavne počas skúškového obdobia. Žiadny stres, depresia. Kapsule obsahujú indický ženšen na upokojenie. Objednala som si zo stránky https://www.stimulant.sk/kategoria/serotonin-do.... Ashwagandha BIO 300 mg je TOP pri nadmernom strese. Určite odporúčam všetkým, kto je vystavovaný každodennému stresu.
Ahoj, ja som vybrala 2 balenia zatial, mam silnú tetániu plus nejake stavy uzkosti a nechcem brat chemicke lieky. No ucinok neviem na 100 % povedať ze ano, ale niečo myslim ze pomoze. Urcite treba skusiť. Ale aj vyrobca uvádzal na balení, ze na velmi silné depresie uz nestačí. Ja som to brala, ked sa mi zhorsil stav, hlavne v zime. Aj teraz si idem znova objednávat spolu s BRAHMI, je to tiez na psychiku a mozog.
@missviolet ahoj a brala si 1 tabletu ako je odporúčané či viac? Ďakujem
@tobinka2 kupila som si vysoku koncentraciu, 500 mg askwagandhy v jednej tabletke. Urcite ber len jednu, omylom som zobrala dve raz a bolo mi riadne zle, busenie srdca, pot, vysoky tep. Na viditelne vysledky ti staci ta jedna v hentej koncentracii. Mala som kortizol 1083 a o 2,5 mesiaca poctiveho brania 300 co je vraj dokonala hladina.
@missviolet ak môžem vedieť mala si len endokrinologické problémy, či aj psychické?
@lamadea ja som to brala mesiac a potom som otehotnela.. po 4 rokoch.. tak možno to na to pomohlo 🙂
@tobinka2 ja som strasny nervak a streser. Kortizol je priamo sposobeny tym, inak nemam ziadnu endokrinologicku diagnozu, len ten sialene vysoky kortizol som mala a zvysene ACTH. Streser som stale, ale kortizol uzasne padol s tou ashwagandhou...
@maxitaxi a ostatné, ahojte. Prosím vás myslíte, že by mi niečo pomohlo na môj zlý psychický stav, také viac menej vyhorenie? Mávam aj úzkosti, veľmi zle spávam, všetko toto má príčiny - celkom veľké problémy a zlá životná situácia, ďalej strach (z dnešnej doby, budúcnosti, šikana, zákazy, atd). Mám aj zlé trávenie. Antidepresiva brať určite nechcem. Nemôžem do toho investovať veľa, to je ďalšia vec, ktorá ma depta, som sama s dcerkou a neviem si nájsť kvôli týmto stavom prácu, vtedy sa mi to ešte viac zhorší, vrátane trávenia (to si liečim Joalis produktmi). Ďakujem veľmi za akúkoľvek radu 🍀
@vlcik1 na endokrinologii
@vlcik1 ved jasne, len s tou psychikou suvisi ten kortizol, sak je to stresovy hormon :D vysetrenia mi naordinovala doktorka plus na mne vidiet ze som streser. Ja som prisla s problemami, ona nariadila vysetrenia, napr kortizol, ACTH, celkovy krvny obraz, scan mozgu...
@vlcik1 len ta ashwagandha ako alternativa :D :D oficialny liek nie je, tiez mi len povedala ,zite stastne'. Tak som si nieco nacitala, vyskusam ashwagandhu, o 3 mesiace mi testy opakovala a kortizol 1x ukazkovy (predtym 2 roky konzistentne katastrofalny).
@vlcik1 nehovor :D ja ti len pisem, ake uzasne riesenie mi ponukla doktorka, na co som sa musela cynicky pousmiat. a preto som na vlastnu past skusila ashwagandhu a krvne vysledky po jej uzivani mi v mojom pripade potvrdili jej ucinnost, hoci zijem nadalej vo velkom strese. ale teda aspon ten organizmus nie je niceny tym kortizolom, maly uspech
Ahoj, pomáha mi na stres, spánok.. užívam jednu čajovú lyžicku denne. Objednávame z herbal-store.cz sú tam aj iné zázračne byliny😇