Máte skúsenosť s očistou po očkovaní u detí ?

29. nov 2019

Dobry den.
Nemate prosim vas niekto skusenost s nejakymi pripravkami/vodou, co sa pouziva po ockovani u deti ako "ocista" od tazkych kovov, negativnych ucinkov a pod.
Nie som ziadny odporca ockovania ani nechcem viest debaty ci ockovat alebo nie. Dakujem.

akjerdna
29. nov 2019

Ja som dávala pred očkovaním a po očkovaní homeo.

amarilka26
29. nov 2019

My sme uz pred ockovanim uzivali taky sirup bylinkovy a po ockovani taku tinkturu.

lius
29. nov 2019

Ja viem o homeo thuya

autor
29. nov 2019

Myslim nieco co mozno dat uz v pripade, ze su uz tazkosti.

lius
29. nov 2019

Skus kontaktovat Mudr Elekovu do Ciech

maria3434
29. nov 2019

Na vytiahnutie ťažkých kovov sú aj bylinné náplaste. Alebo ak je to už horšie tak skús homeopatika alebo aj sa poradiť s homeopatom.

topasitta
29. nov 2019

Chlorelu a zeleny jacmen.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. nov 2019

@ptmt1011
Nikto nevedel, ze dieta bude mat neskor tazkosti. Nie je vobec dokazane, ze je to nasledok ockovania. Ma problemy...mohlo by to suvisiet aj nie, a tak skusam vsetko co by mohlo nejako pomoct.

autor
30. nov 2019

Neviete o nejakej kremikovej vode alebo cosi take?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mint_blossom
30. nov 2019

My sme davali Joalis kvapky na brusko.

autor
30. nov 2019

@ptmt1011 nie som odporca ani zastanca ockovania. Deti som ockovat dala a len jedno ma tazkosti. Neviem ci suvisia s tym. Clovek sa zamysla nad vselicim.
Dakujem.

lius
30. nov 2019

Ak sa mozem opytat ake ma problemy? Mozno by sme veďeli poradit nieco konkretnejsie

lius
30. nov 2019

Vedeli

autor
30. nov 2019

@lius psychomotoricke zaostavanie

lenkakravcova
30. nov 2019

Stačí obyčajná prhlava ako čaj. Pripadne pupavovy koreň. Pomáhajú pri detoxikáciu organizmu a pre deti sú neškodné (púpava je horká tak skôr tu prhlavu). ☺ Pripadne je dobre podporiť imunitu: vitamin C je Sam o sebe antioxidant (šípky, rakytnik, ovocie).

lius
30. nov 2019

Neviem v akom rozsahu, je to vyrazne zaostavanie? Skusali ste cvicenia s fyzioterapeutom?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katty2012
1. dec 2019

zavisi od toho, po akej vakcine problemy vznikli a ake konkretne symptomy dieta ma...mozes skusit detox pomocou potencovanych vakcin, ale i tak vsetko zavisi prave od tych symptomov, ktore sa objavili a podla nich sa nasadi zodpovedajuce homeopatikum. v kazdom pripade to chce skusenneho homeopata

autor
1. dec 2019

@lius jasne,cvicime pravidelne. Riesime to ako sa da. Chcela som skusit aj alternativu.

lius
1. dec 2019

Tak v tom pripade by som ozaj kontaktovala Mudr Elekovu, ona ti dokaze poradit konrektne homeo na NU po vakcine

tatinka
1. dec 2019

@lius ahoj,prepac,ze sa vmiesavam do diskusie,ale ta dr Elenkova je daka odbornicka na neziaduce ucinky po ockovani? Mas s nou skusenost?
Pytam sa pre syna....

lius
1. dec 2019

@tatinka ja konkretne nie, kedze som svoju dcerku nedala ockovat, ale ona je homeopatka, vseobecna dr a venuje sa aj ockovaniam a NU. Davnejsie som citala, ze je ochotna aj poradit cez mail

tatinka
1. dec 2019

@lius ja som dala prve dve ockovania synovi ale dalsie som odmietla po tom druhOm ockovani a zlej skusenosti z neho

lius
1. dec 2019

@tatinka to mi je luto.... Skus sa s nou spojit, mozno ti poradi, drzim palce

tatinka
1. dec 2019

@lius dakujem ,si mila

sheilina
13. jan 2020

U mna super aloe , kludne napis ss, ak mas viac otazok 🙂

ddsim
5. feb 2020

@tatinka dr Elekova ma sama poskodene dieta - tusim autistu po ockovani.... takze ak detox od tazkych kovov - tak urcite ona....

mimibb
5. feb 2020

Nič neskúšajte len tak "na blink"... Aby sa dieťaťu ešte viac nepritazilo..... My sme boli u homeopata a dcéra sa od toho bordelu ocistovala 3 mesiace, no žiaľ žiaden "detox" nieje 100%tny...