Dobry den.
Nemate prosim vas niekto skusenost s nejakymi pripravkami/vodou, co sa pouziva po ockovani u deti ako "ocista" od tazkych kovov, negativnych ucinkov a pod.
Nie som ziadny odporca ockovania ani nechcem viest debaty ci ockovat alebo nie. Dakujem.
My sme uz pred ockovanim uzivali taky sirup bylinkovy a po ockovani taku tinkturu.
Ja viem o homeo thuya
Myslim nieco co mozno dat uz v pripade, ze su uz tazkosti.
Skus kontaktovat Mudr Elekovu do Ciech
Na vytiahnutie ťažkých kovov sú aj bylinné náplaste. Alebo ak je to už horšie tak skús homeopatika alebo aj sa poradiť s homeopatom.
Chlorelu a zeleny jacmen.
@ptmt1011
Nikto nevedel, ze dieta bude mat neskor tazkosti. Nie je vobec dokazane, ze je to nasledok ockovania. Ma problemy...mohlo by to suvisiet aj nie, a tak skusam vsetko co by mohlo nejako pomoct.
Neviete o nejakej kremikovej vode alebo cosi take?
My sme davali Joalis kvapky na brusko.
@ptmt1011 nie som odporca ani zastanca ockovania. Deti som ockovat dala a len jedno ma tazkosti. Neviem ci suvisia s tym. Clovek sa zamysla nad vselicim.
Dakujem.
Ak sa mozem opytat ake ma problemy? Mozno by sme veďeli poradit nieco konkretnejsie
Vedeli
@lius psychomotoricke zaostavanie
Stačí obyčajná prhlava ako čaj. Pripadne pupavovy koreň. Pomáhajú pri detoxikáciu organizmu a pre deti sú neškodné (púpava je horká tak skôr tu prhlavu). ☺ Pripadne je dobre podporiť imunitu: vitamin C je Sam o sebe antioxidant (šípky, rakytnik, ovocie).
Neviem v akom rozsahu, je to vyrazne zaostavanie? Skusali ste cvicenia s fyzioterapeutom?
zavisi od toho, po akej vakcine problemy vznikli a ake konkretne symptomy dieta ma...mozes skusit detox pomocou potencovanych vakcin, ale i tak vsetko zavisi prave od tych symptomov, ktore sa objavili a podla nich sa nasadi zodpovedajuce homeopatikum. v kazdom pripade to chce skusenneho homeopata
@lius jasne,cvicime pravidelne. Riesime to ako sa da. Chcela som skusit aj alternativu.
Tak v tom pripade by som ozaj kontaktovala Mudr Elekovu, ona ti dokaze poradit konrektne homeo na NU po vakcine
U mna super aloe , kludne napis ss, ak mas viac otazok 🙂
Nič neskúšajte len tak "na blink"... Aby sa dieťaťu ešte viac nepritazilo..... My sme boli u homeopata a dcéra sa od toho bordelu ocistovala 3 mesiace, no žiaľ žiaden "detox" nieje 100%tny...
Ja som dávala pred očkovaním a po očkovaní homeo.