Ahojte,
uvedená pani Podhorská dostala dcérku po 2 sedeniach z ekzému z celého tela keď bola maličká. Dlhšie sme mali pokoj, dcérka má 7 rokov a teraz jej to zasa prepuklo + alergia sa pridružila ale zapatrošila som číslo na uvedenú psychotroničku a tam , kde pôsobila v ružinove v Zanna centre už ževraj nie je.
Nemá niekto náhodou kontakt na uvedenú pani Podhorskú psychotroničku? Neviem sa jej dopátrať.
Dˇakujem za pomoc.
nie
Liečiteľka Janette Klemanova +421907361043 Prievidza
Je aj na fb
Pani Podhorská ešte robí liečiteľku?
pani maria podhorska je skvela liecitelka a mam pocit ze na webe nie je ani jedna stopa po nej ,a to ma utvrdzuje v domnienke ze skutocny liecitel si nezela a nepotrebuje byt uvedeny v nejakych reklamnych mediach.Obcas sporadicky ju stretavam v Bratislave ruzinove.
O jej schopnostiach viem svoje - ma mimoriadne schonosti diagnostiky a vie citat aj vase myslienky a to doslova.Spolupracovala s lekarmi a oni jej posielali pacientov,Ja si ju osobne velmi vazim.Napisem vam preco.Mal som kedysi tazke obdobie - rozvod- moja ex si nasla solventneho frajera a ja som jedneho dna uvazoval ze skoncujem zo zivotom - nevidel som zmysel zivota -/ tomu sa dnes smejem / a vazne som rozmyslal ze ako sa zabijem.Bol som zamestnany v praci a v tom sa otvorili dvere a vbehla dnu marika a zacala ma liecit.Podotykam ze nemohla vediet a ani nevedela kde som zamestnany.Ked som pocitil silnu energiu prelievajucu sa do mna som sa jej spytal ako mohla toto vediet kde pracujem ...povedala mi- poslali ma oni za tebou a ja som prisla...takze iba na ilustraciu...neplatil som nic 🙂 boh jej zehnaj a prajem jej vela zdravia a bozskej energie zhora.