Máte kontakt na psychotroničku pani Podhorskú?

pipinka1
3. apr 2014

Ahojte,
uvedená pani Podhorská dostala dcérku po 2 sedeniach z ekzému z celého tela keď bola maličká. Dlhšie sme mali pokoj, dcérka má 7 rokov a teraz jej to zasa prepuklo + alergia sa pridružila ale zapatrošila som číslo na uvedenú psychotroničku a tam , kde pôsobila v ružinove v Zanna centre už ževraj nie je.
Nemá niekto náhodou kontakt na uvedenú pani Podhorskú psychotroničku? Neviem sa jej dopátrať.

Dˇakujem za pomoc.

marikapodhorska
20. jan 2015

pani maria podhorska je skvela liecitelka a mam pocit ze na webe nie je ani jedna stopa po nej ,a to ma utvrdzuje v domnienke ze skutocny liecitel si nezela a nepotrebuje byt uvedeny v nejakych reklamnych mediach.Obcas sporadicky ju stretavam v Bratislave ruzinove.
O jej schopnostiach viem svoje - ma mimoriadne schonosti diagnostiky a vie citat aj vase myslienky a to doslova.Spolupracovala s lekarmi a oni jej posielali pacientov,Ja si ju osobne velmi vazim.Napisem vam preco.Mal som kedysi tazke obdobie - rozvod- moja ex si nasla solventneho frajera a ja som jedneho dna uvazoval ze skoncujem zo zivotom - nevidel som zmysel zivota -/ tomu sa dnes smejem / a vazne som rozmyslal ze ako sa zabijem.Bol som zamestnany v praci a v tom sa otvorili dvere a vbehla dnu marika a zacala ma liecit.Podotykam ze nemohla vediet a ani nevedela kde som zamestnany.Ked som pocitil silnu energiu prelievajucu sa do mna som sa jej spytal ako mohla toto vediet kde pracujem ...povedala mi- poslali ma oni za tebou a ja som prisla...takze iba na ilustraciu...neplatil som nic 🙂 boh jej zehnaj a prajem jej vela zdravia a bozskej energie zhora.

dushanka
16. mar 2017

@pipinka1 dobrý deň, zohnala ste kontakt na tú pani? Tiež by som mala záujem. Ďakujem

pipinka1
autor
17. mar 2017

nie

shumacher
18. dec 2017

Liečiteľka Janette Klemanova +421907361043 Prievidza
Je aj na fb

inzulin
5. nov 2019

Pani Podhorská ešte robí liečiteľku?