Ma niekto skúsenosť s terapiou tmou?

janaspa
20. jan 2024

Ma niekto skúsenosť terapia tmou? Domčeky v tme? Ktoré miesto odporúčate? Dakujem

marcellka32
20. jan 2024

Načo to má byť dobre keď to máš platiť? Veď vypni tv, mobil, zhasni a premýšľaj...
Čítala som o tom, ale nepotrebujem to k životu

cafelatte
20. jan 2024

Máš tam takého sprievodcu, ktorý ti nosí jedlo ale pomáha aj zvládať krízu, pretože pre veľa ľudí je ťažké to zvládnuť a po krátkom čase chcú odtiaľ odísť. Osobnú skúsenosť nemám, iba co nám rozprával jeden pán z takéhoto centra. Viem o Zaježovej, ale tam okrem tejto služby ponúkajú rôzne kurzy aj s ubytovanim takže je tam dosť pohyb ludi a aj deti a tým pádom niečo počuť aj v domčeku v tme, pretože to je hneď vedľa, takže nedá sa zaistiť úplne ticho.

janaspa
autor
20. jan 2024

@cafelatte ďakujem, rozmýšľam o zazrivej

bloger
20. jan 2024

To som nevedel, že niečo také existuje. Zaujímavé.

maca1984
20. jan 2024

Osobnú skúsenosť nemám, ale kamarátka bola. Bola psychicky/fyzicky vyčerpaná a potrebovala ísť "mimo svet", tak zvolila túto alternatívu a bola veľmi spokojná. Ale vydržala "len" 5 dní/nocí, mala odporúčané ak sa nemýlim 8. Chce sa ale vrátiť , zasa na kratší pobyt.

janaspa
autor
20. jan 2024

@maca1984 ďakujem a viete i kde bola?

maca1984
20. jan 2024

@janaspa niekde na Orave myslím, ale kde presne už veru neviem.
Môžem sa spýtať.

janaspa
autor
20. jan 2024

@maca1984 ak by sa dalo, pomohlo. Robia to v zajezovej,Oravská Lesná, modrý Kameň, Zázrivá i na východe niekde

maca1984
20. jan 2024

@janaspa napísala som jej cez messenger, keď odpíše, dám vedieť.

maca1984
20. jan 2024

@janaspa Oravská Lesná

janaspa
autor
20. jan 2024

@maca1984 dakujem

maca1984
20. jan 2024

@janaspa za málo.

kristinkahabsudova
20. jan 2024

@janaspa Svagrina tam bola asi 3 x a spokjna bola

janaspa
autor
20. jan 2024

@kristinkahabsudova viete aj kde?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janaspa
autor
20. jan 2024

@sheila121 o čom to je?

kristinkahabsudova
20. jan 2024

@janaspa ked si clivek co moc nad vsetkym rozmysla a rozmysla aj tak nad nadprirodzenymi vecami tak to das inak podla mna nie. Jedlo si vyberes ci chces len ovocie alebo take dietne. Ked mas depku ten co ti nosi jest sa s tebou porozprava. Odist mozes hoc kedy

janaspa
autor
20. jan 2024

@kristinkahabsudova máš osobnú skúsenosť? Kde si bola?

anketkarka
26. jan 2024

@janaspa je to pobyt v tme a nie terapia. Takto na samotku zatvárali vezňov a trestancov. Je to psychicky náročné. Odolný jedinec to môže mať ako terapiu a môže Ti ten pobyt veľa dať, ale nie je to určite pre každého a nikto nevie čo mu taký pobyt vytiahne ,,na svetlo" tým ponorom do seba.