Ahojte. Máte skúsenosti s vitamínmi od spoločnosti LR, kontaktné s Vita Active (alebo aj inými)? Zaujímalo by ma hlavne, či sú v poriadku z farmaceutického hľadiska. Čítam samú chválu, ale väčšinou sú to slová predajcov... Zvažujem, či ich vyskúšame, alebo ostaneme verní overeným značkám z lekárne. Ďakujem.
Ja som kúpila to tekuté kolostrum synovi to vôbec na chorobnosť nepomohlo
@marlent Kolostrom sme ešte neskúšali žiadne (okrem pôrodnice 😀 ). Nejako ma to nepresvedčilo. Zato vitamíny najmä v tomto chrípkovom období pridávame bežne. Nemôžem povedať, že by robili zázraky a my sme neboli nikdy chorí, no keď už na nás na niečo lezie, stačí Dčko, Cčko (po 200mg/2-3 hodiny), zinok, vincentka a do 2 dní sme zvyčajne ok (samozrejme, nie je to pravidlo). Toto som zvažovala ako prevenciu, no zatiaľ mi to príde len ako reklama.
Dobrý deň prajem, ja mám skúsenosť s viacerými produktami a musím si len pochvaľovať a čo sa týka colostra, dávam pravidelne lyžičku denne dcérke 4roky a nedávno mala teplotu tak som zvýšila dávku a za deň teplota zmizla a na daľší deň zdravá ako rybka po chorobe a teplote ani páry.
Takže ja môžem naozaj len odporúčať.
@dominyca9 ono to kolostrum práveže je na imunitu to som sa pýtala ze proste často chorý co mu dat.jasmeeeeeeeeee kolostrum to je najsilnejšie na trhu a xyhodin po pôrode kravy a keavske je najjlizsie k ludskemua ja nvm co .pri akutnych ochoreniach zvyšuje dávka ale ani na to akutne mu nepokohlo..teda ozaj nula bodov u syna
@marlent Ono to zrejme súvisí aj s imunitou konkrétneho dieťaťa. Dcéra bývala ako malinká často chorá, a to aj napriek tomu, že bola dlho dojčená. V škôlke nachytala úplne všetko, či užívala napr. Imunoglukán alebo nie. Potom akoby uťalo a je naozaj odolná. Keď ochorie, väčšinou si poradíme len s bežnými vitamínmi. 🤷
@dominyca9 Ja mam skúsenosť s Víta active a Colostrum. Dávam dcérke Víta Active denne a Colostrum v období keď sú zvýšené virozy a chrípkové obdobia a vôbec nebola chorá. Ostatné neviem.