Prosím, bol niekto u nej s chrbticou?
Aj nejaký výsledok? Má nejaký cenník?
Ďakujem za odpoveď
@ninaelizabeth ešte sa spýtam, potrebuje aj zdravotnú dokumentáciu? ... ďakujem
@daniela2202 nepotrebuje. Spyta sa aky mate problem. Prejde po chrbtici a kde je treba napravi. Velmi jemne a opatrne.
Mne napravala krížovú oblasť, lebo ma stále sekalo v krížoch a napravila ma a odvtedy mám pokoj, prešlo asi 6 rokov a odvtedy ma neseklo ani raz
@ninaelizabeth ako dlho tam cakate
@jahu348 podla toho koľko je tam ludi. Ale jeden clovek je vnutri cca. 5 minut. Takže to ide rychlo
@ninaelizabeth dakujem. A plati sa 20e?
@jahu348 ano
Ahojte dievcata boli ste a naozaj pomohla ? Čítam veľmi zle recenzie na jednej stránke ale doporučila mi ju moja lekárka tak teraz rozmyslam či ísť či nie …
Muž tam bol u nej a onicom .....švagriná chodí a chváli
Viem o ludoch krorym pomohla a viem o ludoch ktorym ublizila. Bohuzial ja patrim do tej druhej skupiny. Ja po jej navsteve som skoncila na PN, inekciach a v rukach fyzioterapeuta. Ked som k nej isla ma bolela krcna chrbtica, ale to nebolo nic v porovnani ake problemy mi sposobila ona. Ano moze pomoct, ale treba mysliet na to, ze moze aj ublizit !!!
@jahu348 samozrejme, že môže ublížiť, stačí napríklad, keď začne naprávať nalomený stavec alebo puknutú platničku... Stalo sa nám u iného "zázračného" liečiteľa. Túto pani nepoznám. Ak pacienta zdiagnostikuje nejaký lekár, ktorý porobí nejaké vyšetrenia a potom odporučí naprávanie u tejto pani, ok. Ale ak tam kde človek bez predošlých vyšetrení, môže to dopadnúť aj zle.
@jahu348 Praveze pred navstevou u nej som nenala pocit, ze moj stav si vyzaduje odbornu lekarsku pomoc. Prave preto som isla "iba" k nej. Ja Vas tu nejdem o nicom presviedcat. Tuto recenziu som napisala, aby som poukazala na to, ze kazdy takyto zasah do chrbtice predstavuje aj urcite riziko. Moze pomoct, ale moze dany stav aj zhorsit.
@zuzki1 chodili sme tam cela rodina. Ešte moji starí rodičia k jej mame. Naposledy som bola na jeseň keď ma seklo. Vždy pomôže. Bez problémov. Je to zázrak na ktorý nedáme dopustiť. Či kríze či krčna chrbtica. Je to vždy prvá cesta tam. A hlavne hneď je človek nápraveny s nechodí pokrceny niekoľko dni.
Dobry den. Ja k nej chodim. Mne pomoze vzdy. Bolieva ma hlava z krcnej chrbtice. Napravi ma a hlava neboli. Berie 20 eur.