Mate niekto skusenosti s touto pani, pomohla Vám?
Nemate niekto kontakt na tuto pani?
Aj ja by som mala záujem o kontakt, veľká vďaka
Aj ja by som mala záujem o kontakt, veľká vďaka
voľakedy sa k nej chodilo v pondelky a štvrtky, bývala v Bani Cígeľ, jefantastická
našiel sa prosím vás niekto , kto má kontaktu na túto pani? dosť by sa mi zišiel ďakujem
prosím vás má niekto kontakt na bylinkárku pani Agátu Sedliačkovú?
Prosím, môže mi niekto poslať kontakt na pani Agátu liečiteľku z Cígeľa??? Ďakujem
@laskulinka29 Ahoj .
Aj ja hľadám kontakt na Agatu Sedláčkovú s Cieľa no neúspešne.Musí byť staršia.Rozmýšľala som,že na miestnom úrade Cigeľ môžu o nej vedieť .Som teraz mimo,keď budeš mať kontakt veľmi neskutočne prosím daj vedieť.🙏🙏🙏📱☎
@laskulinka29
@kominar nech sa paci 🙂
046 /5484106
Dakujem, veľmi pekne, Nelly
@nelly2511 Ďakujem veľmi ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Nely už som telefonovala.
Kocky bola ste tam niekto ?? Chcela by som dake info dakujem 🙂
Mile mamičky a oteckovia, všetci, ktorí ste mali radi Agátku, tato dobrá žena, ktorá nespočetne veľa rodinám pomohla, odisla z tohto sveta, posledná rozlúčka s ňou by mala byt zajtra 9.10. 2018.. zostava v nasich srdciach a bude veľmi chýbať
Nelly vďaka za info. Pani Agáta mala veľké a dobré srdce, pomáhala všetkým, ktorí ju o pomoc požiadali. Česť jej pamiatke.
Uz 10 rokov k nej chodime...je super