Dobry den. Prosim Vas nemate niekto kontakt na liecitela Viliama Fejesa? Davnejsie nemu chodila mama a teraz nememe na neho kontakt. Zaobera sa este tym? Prosim vas ak niekdo nieco vie budem rada ak napisete. Dakujem.
Dobrý deň , veľmi rada by som Vás chcela poprosiť o kontakt na p. Feješa, som chorá a chcela by som ho navštíviť, dakujem
dobrý deň.asi vás sklamem ale priamo s p.Feješom sa nestretnete-už zomrel:(
Ahojte, skutočne už p. Viliam Feješ zomrel? Aknie, potrebovali by sme naneho č.tel. Ďakujem.
@magda30 poslem vam kontakt na jedneho pana v Trnave, ktory vykonava hlbkovu analyzu pricin zhorseneho zdr. Stavu...
Ma velmi dobre vysledky...
Piste na mail kaivorus@centrum.sk, dam vam na neho kontakt.
@tojada
ahojky....teraz som náhodou našla tvoju žiadosť o zaslanie t.č. na p.Feješa.....ja osobne som sa u neho liečila a pod jeho dohľadom aj vyliečila dvakrát z rakoviny....žiaľ-starý pán už medzi nami nie je,ale v jeho šľapajách ide jeho syn, ktorý kvapky vyrába,ale expeduje ich pani Sandová....posielam t.č. a verím, že pomôže.... 0911272869....keby niečo, napíš a poradím viac a podrobnejšie....pá
@magda30
ahojky....teraz som náhodou našla tvoju žiadosť o zaslanie t.č. na p.Feješa.....ja osobne som sa u neho liečila a pod jeho dohľadom aj vyliečila dvakrát z rakoviny....žiaľ-starý pán už medzi nami nie je,ale v jeho šľapajách ide jeho syn, ktorý kvapky vyrába,ale expeduje ich pani Sandová....posielam t.č. a verím, že pomôže.... 0911272869....keby niečo, napíš a poradím viac a podrobnejšie....pá
@babyinko
Dobry den
rada by som si kupila kvapky fevima ktore zlozil pan Fejes mam jednu znamu a ma nador v peceni Dakujem Vam velmi pekne za Vasu odpoved
Kaja
@medzilaborce
posielam ešte raz číslo, kde u pani Sandovej sa dajú kvapky objednať...posiela ich na dobierku,ale je dobré ich kombinovať s čajíkmi,ktoré tiež expeduje...0911272869....môžete sa odvolať na mňa....Bariličová...poznáme sa....veľa šťastia známej....pá....emilly
dakujem Vam velmi srdecne 🙂
Kedysi velmi pomohol mojej mame, ale on sa pytal na rozne podrobnosti, tie kvapky su univerzalne?
Chcela by som sa opýtať či je ešte aktuálne to cislo na pani čo expedujeme kvapky
Prosim vas to cislo nefunguje, ma prosim niekto kontakt?
ahoj, ak mas este zaujem o kontakt napis mi ip 😉