Prosim vas mate nejake skusenosti s liecitelom Suvarom z Dubnice nad Vahom? Mame problemy s kolikami a nic nepomaha ziadne kvapky cvicenie tak chceme vyskusat aj alternativny pristup. Dakujeme za kazdu radu.
@janickacrazy ahoj alergicky nie je. Uz sme boli na gastre v Tn ale pokracujeme na mliecku bez laktozy kedze je najlahsie stravitelne no napriek tomu je stale v krcoch. Akurat sme mali 3 mesiace. Kazdy hovori vydrz to prejde no my uz nevladzeme stale pozerat na to trapenie. Prosim ta a ako je to financne u neho? Mame tam ist tento tyzden. A ake techniky pouziva? Nenasla som na neho nejake recenzie tak budem vdacna za kazde info ze co nas caka. Dakujem 🙂
@galanthus Mne malý mal tiež krče z každého mlieka, nakoniec sme dali sojové, existuje aj špeciálne sojové pre malé bábatká Nutrilon soya sa volá a zo dna na den bolo po krčoch....síce lekárka v TN s tým nesúhlasila, aby sme ho dávali, ale ja som vyskúšala všetky mlieka a stále bolo zle....my sme žili nejaký čas v zahraničí a tam sojové dávajú v pohode, ked dieťatko nemože normálne mliečko.....no ale už záleží na vás, či vyskúšate alebo nie......no u Suvaru som bola už dosť dávno, ale finančne to bolo už vtedy dosť drahé....používa ruky prikladá a ide z nich teplo....a dáva aj lieky kvapky, čo sa dávajú do vody.....tie sú dosť drahé.....ja som tam chodila so starším synom, ktorý má ale závažnú diagnozu, takže u vás to možno bude iné neviem....vtedy ma to stálo okolo 3000 SK......no bolo to už asi 9 rokov dozadu, takže teraz už neviem aké má ceny.....potom daj vedieť ako ste dopadli
@janickacrazy Nad tym sojovym vazne uvazujem. Ale este chceme vyskusat toho liecitela. Urcite ti potom napisem ako sme dopadli. Sama som zvedava. Len nech uz to prejde a mozeme sa tesit z vytuzeneho babatka. Zatial je to skor trapenie. Pekny vecer 🙂
Prosim Vás, bol niekto u liečiteľa Šuvadu v Dubnici? Chcela by som vediet, kedy ordinuje. Ďakujem
@janickacrazy Existovalo aj mlieko Prosobe, mojmu synovi velmi pomohlo...bol alergicky na mlieko
@galanthus Ano, mám s ním skúsenosť, mojmu synovi veľmi pomohol, dokonca aj mne osobne, takže ja možem len odporučiť. No druhá vec je, že moj syn mal tiež problém s kolikami a nakoniec mu zistili alergiu na mlieko....tak neviem, či to máte už otestované, ak nie, tak by som to najskor dala otestovať. Koľko má vaše dieťatko mesiacov?