Hladam dobreho liecitela pre mojho syna ma dedicnu geneticku chorobu je to nasa posledna sanca prosim ak niektora na skusenost s niekim prosim aby sa mi ozval dakujem krasne nezalezi odkial bude
Nevzdávaj sa,hľadaj...poznala som liečiteľa,bol to kňaz,nikde na nete či v mediách by si ho nenašla a ľudia tam chodili v húfoch a pomáhal....dieťa s nádorom v mozgu,ktoré tam bolo pred plánovanou operáciou ,došli na operáciu a lekári nemali čo operovať,lebo nádor tam nebol....pani,ktorú priniesli nechodiacu a odišla po svojich....liečiteľ ešte žije,len už bohužiaľ neprijíma ľudí,sám je starý a veľmi chorý.Hľadaj,takí ľudia existujú,posiela ich Boh..../nepíšem o podvodníkoch,tých je tiež dosť/
@kvietok123456 nezmysel ..zbytocne vyhodene peniaze za nic. aku ma diagnozu ? mozno ti tu niekto poradi nieco rozumne , ak budeme vediet o com sa vlastne bavime.
@kvietok123456 je mi luto, ze sa u vas diagnoza zopakovala ... nemozu ta lekari nasmerovat na zahranicie a transplantaciu kmenovych buniek? to v pripae tejto diagnozy pomaha ... ak by dovodili peniazmi, ries to medializaciou - markiza, rozboril ... to potom aj poistovne ustupia. nevzdavaj sa, hladaj - ale teda ked je to genetocke, tak liecitel velmi nema ako pomoct, len veda a pokrok.
@janinah to sa mi nechce veriť, aby niekto prišiel na vozíku a odišiel po svojich...zaváňa to troška podvodom...😉
@deti95060810 veriaci, co ti poviem. Tam uveria vsetkym.bludom
@kvietok123456 skuste Eva Ďurišová, pomaha evadurisova@kvantovetvorenie.sk
@prevenar krabbeho choroba
@janinah prestavám neako verit v boha môj druhy syn umiera a ja mam len tak čakat?kde je boh ked dovolil aby moj druhy syn trpel preco to dovolil nechcem vela len chcem aby netrpel
@deti95060810 nechceš,never,stalo sa...ak človek nemôže chodiť má to kopu príčin,nie vždy je to pretrhnutá miecha...
@kvietok123456 my máme tiež genetickú chorobu, boli sme za liečiteľkou z Ruska, poved
ala, že genetickú chorobu nevylieci nič...
@kvietok123456 To mi je velmi luto. Co presne ma? Ako sa mu to presne prejavuje? Homeopatia by mozno pomohla. Netvrdim, ze ho vyliecit, ale aspon predlzit zivot a zlepsit fungovanie co najdlhsie.
@kvietok123456 ..aha :(
- kedze tvoje dieta ma toto ochorenie, znamena to ,ze obaja rodicia su nositelia poskodeneho genu. kazde vase dieta ma 25% sancu ,ze ochorie. ochorenie sa prejavy dost rychlo.
- jedina pomoc je spravit novonarodenemu dietatu test a ked je pozitivny je mozna liecba kmenovymi bunkami, ktora vie zastavit toto ochorenie.
- ak sa test neurobi a nikto nevie ,ze dieta toto ochorenie ma , tak vsetko prebieha v podstate normalne. dietatu vsak chyba ista latka , ktora odburava metabolicke toxiny v nervovych tkanivach. kumulacia toxinov rastie nepretrzite co zapricini poskodzovanie obalu vsetkych nervov. ak uz pride k poskodeniu obalu nervov , tak tento stav z toho co viem je uz nevratny. dieta zacne stracat funkcie ..motorika, rec ..zrak ..sluch ..az po dychanie.
- jedna sa o extremne zriedkavu a krutu diagnozu a velmi rad by som ti nieco poradil , zial v tomto pripade toho vela neostava. ☹
- treba si ujasnit s odbornikmi , ci je este mozna liecba kmenovymi bunkami.
vsetko dobre :(
@prevenar Ďakujem vám liecbu kmenovymi bunkami unas uz nezrealizuju kvoli tomu ze sme na vysledky cakali dost dlho mame uz 6 mesiacov takze vsade nas uz odpiskali
Nechcem zniet hlupo ani zlahcovat situaciu ani posobit nijako zle. Ako tu pisala zienka vyssie. Chromy vstal z vozika umierajuci na rakovinu mal skvele vysledky kde rakovina zmizla hluchy zacal pocut toto mozem potvrdit osobne takeho cloveka poznam. Nie je to o ludoch ktori sa hraju na liecitelov a robia zazraky. Tu moc im dava Boh. Viem ze je tu vela zien co v Neho veria mozes si mysliet co chces moze to zniet blaznivo ale co das zato ked sa uprimne na kolenach pomodlis? Neuberie ti to z nicoho a ziadna modlitba nie je premrhany cas. Jezis zomrel zato aby my sme nemuseli trpiet chorobami a hriechom. V Jeho ranach sme uzdraveni. Bohu nie je nic nemozne. ☺️ funguje to. Mozno vysledok nepride hned mozno to potrva ale pride v spravnom case. Boh chce vidiet vieru a uprimne srdce On nepozera na to aku mame vyrecnost. Vela ludi povie ze nevie ako sa modlit. Je nas Otec a vie aki sme. Poznal nas skor ako nasa vlastna mama pozna kazdu nasu bunku hovor s Nim pros Ho. Kto prosi dostane. Modli sa. Ver Mu. Doveruj urob co je v tvojich silach a zbytok nechaj na Neho On sa postara. Velmi drzim palce
Eniris - facebook stranka. Sama sa dostala z hroznych diagnoz,mam ju odskusanu. Je z Turne. Neviem,ci by vedela pomoct,ale vyskusajte ju nakontaktovat
@renesens vytocilo? Nereaguj vsak to nebolo pisane tebe... Nemyslim si zeby to bol dovod hned sa do dakoho navazat alebo ponizovat ci urazat...
@kvietok123456 to mi je velmi luto. toto je extremna situacia, ktora zial v sucastnosti nema vychodisko ..jedine co mi este napada ,ze dietatku vybavte starostlivost v hospici a nedajte ho hospitalizovat v nemocnici , viete tak skratit cas nezmyselneho utrpenia.
velmi velmi smutne :( ..zial zivot sa s nami nehra. ☹ zelam vela sil do buducnosti.
@prevenar Ja len pre info. Na Svk nefunguje detská hospicova starostlivosť v zmysle oddelenia, ako pre dospelých. Detské hospice sa snažia v Max možnej miere dieťatku umožniť byť doma s rodinou počas celého života. Vedia zabezpečiť potrebné vybavenie, lekára na telefóne, pravidelné návštevy doma. Dieťa patrí domov k rodine pokiaľ to situácia čo len trošku umožňuje. A v drvivej väčšine prípadov dieťatko môže stráviť posledné chvíle v jemu dôvernom prostredí, ak sa podarí dostať ho do starostlivosti detského hospicu.
Ale to sme mimo témy. Táto maminka hľadá všetky možné spôsoby ako dať svojmu synčekovi šancu.
@kvietok123456 Mrzí ma, že neviem poradiť. Veľmi však držím päste drobčekovi a vám prajem veľa síl a šťastia na dobrých ľudí, ktorí by mohli pomôcť.
@bubblegum7 prepac ale ak si pisala ze..on sa postara?..akoze prepac jedno dieta mi zomrelo a na druhe sa pozeram akp zomiera ty by si verila? Velmi ma zaujima tvoja odpoved
@kvietok123456 verila... Aj vzdy budem... To nefunguje tak ze ukaz a ja ti uverim ale uver a ja ti ukazem... Viem lebo to je to jedine co ma drzi nad vodou
@kvietok123456 jedine by som verila! Ty si nikdy nepočula o konkrétnych zazrakoch uzdravenia? Ktorý človek ti dá život? Ani jeden. Nad životom aj smrťou je jediný Pán, ktorý rozhoduje. Uver a uzdravenie príde. Bez liečiteľa. Na liečiteľov pozor. Pýtaj sa sama seba,odkiaľ majú moc. Aby si si ešte neprihorsila.
@alami ja ked toto citam, zaludok sa mi prevracia. Ktory clovek ti da zivot? Tvoje deti splodil duch svaty a narodili sa z vajca??
dufam,ze vy nikdy nenavstevujete lekara, nikdy neberiete lieky a spoliehate sa len na bozie uzdravenie. Ak nie,potom ste pekne farizejska!
Ale uprimne niekedy zavidim vam fanatikom,urcite sa vam zije lepsie a lahsie. O nic sa nestarat,lebo Boh sa postara, moje skutky a rozhodnutia ma neovplyvnia,lebo vsetko je bozia vola. Aj mne by sa pacilo hadzat zodpovednost na nezname vyssie sily,ktore sa nevedia branit!
Matke,ktora prisla o dieta a prichadza o dalsie vysvetlovat, aby nehladala pomoc inde, lebo boh sa postara, je viac nez trufale, priam zaslepene hlupe! Clovece pomoz si sam aj Boh ti pomoze..
Len vy si tak radi prisposobujete bozie zakony, aby vam to vyhovovalo a hlavne,aby to bolo pre vas pohodlnejsie.
Och, verim v Boha,ale na cirkev a jej fanatikov mam alergiu.
@bubblegum7 @alami chodte sirit svoje bludy inde, len tu mamicku trapite! alebo, ak to myslite uprimne, tak sa za jej dieta modlite a proste v zazrak, ked ste presvedcene, ze to pomoze.
@kvietok123456 s tymi kmenovymi bunkami - choroba sa uz prejavila? nastupili priznaky? Ak odmietaju liecbu na SVK, skus kontaktovat najprv Prahu/neskor ine zahranicie. Podla mna to za to stoji. podla toho, co pisu, tak kym sa choroba neprejavuej, kmenova terapia sa aplikuje. a aj v pripade prvych prejavov pomaha ...
ale co ma zaraza, ked vedeli vasu anamnezu, rpeco tie vysledky trvali tak dlho? :(
@ukulela co viem , tak takto postihnute dieta potrebuje kmenove bunky okamzite - resp. vo velmi kratkom case po narodeni. 6 mesiacov je vecnost ..vo vacsine pripadov prve priznaky zacinaju od 3ch mesiacov. su 2 typy tohto ochorenia - prvy sa prejavuje v rannom detstve a kmenove bunky musia byt podane pred prvymi priznakmi ..a druha forma, ktora sa prejavuje neskor , pri tejto forme sa pouziva transplantacia kostnej drene a funguje aj ked sa prejavia prve priznaky.
tento test by sa mal robit plosne kazdemu novorodencovi , alebo este lepsie - jednemu z rodicov este pred pocatim dietata. zial na to asi "nie su" peniaze ^^ toto ochorenie maju sancu (25%) dostat len deti, ktorych rodicia su obaja nositelia chybneho genu.
@prevenar tolko som si nacitala, len niekde pisu, ze aj dietatu s rozvinutymi priznakmi moze pomoct transplantacia kostnej drene ....
ak ma na tomto pripade nieco zaraza, je ozaj tak pomala diagnostika - v jasnej situacii a pri znalosti diagnozy v rodine :(
a hoci je to hranicny vek, skusala by som to zahranicie ... ludia sa v takychto pripadoch naozaj radi vyzbieraju a pomozu s liecbou.
Zlatko, ja chapem, ze si vo velmi ťažkej situacii, ale taky liečiteľ neexistuje.
Cela sil tebe aj tvojej rodinke