Milé žienky, hľadám nejakého osvedčeného, spoľahlivého, odskúšaného liečiteľa, ktorý by vedel pomôcť s liečbou rozsiahlej kožnej choroby. Viete o nejakom?
pozri stranku www.analyzavlasov.com odporučam vyriešiš problem organizmu
@evita_g
Ja by som ti zas doporucila jedno centrum celostnej a mitochondrialnej mediciny. Jedno je v BA a jedno v KE, do KE chodi uznavany lekar Kucera, ktori posobi v zahranici, najma v nemecku a UK, ale tak mava ordinaciu aj tutu v KE tak raz za mesiac. Urobia ti tam specialne vysetrenie celeho organizmu , stoji to 15€ no a na zaklade zisteneho , ti daju aj liecbu. vsetko sulieky na prirodnej baze, kedze sa tu bavime o biomedicine. Skus vyskusat, kazdopadne ta usmernia , co sa tyka aj stravovania apodobne. Ide tu o hlbkove vysetrenie na urovni bunky.
Ak chces , poslem ti cislo
Neviem o akú kožnú chorobu ide, ale ja a moje okolie riešime - ak sa to dá - svoje problémy s Mudr. Kampem - primár dermatológie v Ke. Odporúča liečbu pomocou produktov nemecke firmy. Zatiaľ úspešne 🙂 Ak máš záujem napíš mi IP
skus nie liecitela ako takeho, ale bylinkarku vo Vrbovom, Anna Kopačová sa vola...je fakt dobra