Ahojte...Má niekto prosím Vás kontakt na dobrého overeného liečiteľa na diaľku?
Zavolaj tej Marcii v telke. 😅
@vorkola ja sa vás nepytam či vy veríte alebo nie to je vaša vec pokiaľ neveríte neviete tak nekomentuje môj príspevok...pekný deň
@yelena159 tej môžeš zavolať ty možno ti pomôže nemať blbé komentáre od veci
Ziaden neexistuje
Na dialku vas ale naozaj nikto nevylieci. Jedine, ze by vasa choroba bola banalna, napriklad nejaka viroza, to vam aj na dialku poradia na urgente lieky. Inak su to vyhodene peniaze
Autorka, sama logicky rozmýsĺaj, ako by niekto dokazal liečiť na diálku. Veď, Ježiš je Boh a keď žil na tejto zemi nikoho neliečil na dialku, ale sam vkladal ruky, alebo slepemu pretrel oči hlinou atď.Na dialku móže posobiť, jedine diabol formou čiernej mágie, alebo okultizmu, ale to nie je liecenie, ale iba fikcia, či ilúzia zlepšenia zdravotneho stavu.
Ja vás vyliečim na diaľku, pošlem vám do súkromnej správy číslo účtu, Beriem za to len 200 eur, liečim rôzne choroby.🙄
@anna777115 ty logicky rozmýšľaj nad tým čo píšeš neveríš na liečiteľov ale na toho uja čo sa na teba pozerá z oblacika ktorého si nikdy nevidela veríš...tak si ver v čo uznas za vhodné a nekomentuj môj príspevok pokiaľ je od veci...pekný deň
@stanulienkat pokiaľ neviete čo vlastne chcem tak mi nekomentujte prosím môj príspevok a namiesto toho si pozrite v tv nejakú telenovelu...ďakujem pekne
Ako, vieš že som toho "uja", nikdy nevidela? A druhá vec, keď neverís na žiadne rozprávky, zamyslela si sa, že na akej báze vlastne dokáže niekto liečiť a ešte na dialku? Pokiaĺ, to nie je samozrejme nejaký bylinkáŕ, lebo to by som ešte vedela pripustit, ako formu liečiteĺstva.
@anna777115 mňa vôbec nezaujíma či si ho videla alebo nie nekomentuj a nerozoberaj nič asi si nemáš s kým písať a komentovať príspevky....otvor si na Fb bulvár a tam komentuj koľko len chces
Autorka, toto, je verejné fórum a nemožeš, nikomu zakazat, komentovať, alebo nekomentovať. Myslim, že všetci čo ti tu napisali, to mysleli s tebou uprimne, ale tvoj postoj ku každemu je naozaj velmi zarážajuci. Z takymto správanim a postojom k ĺuďom, aký máš ti nepomože žiadny liéčiteĺ, ĺebo všetko čo ide z teba, si pritiahneš k sebe. A ak máš naozaj záujem o nejakeho šarlatána, ktory z teba potrebuje vytiahnuť, nejake love, tak nezakladaj diskusie, ale použi internet a vyhĺadavanie, ak nevieš, ako to funguje, určite sa niekto najde, čo ti to vysvetli a nemusi byť, ani IT-čkár.
@anna777115 pekný zvyšok večera prajem
Podobne, aj tebe prajem...
@anna777115 Ďakujem 👌
@mandarinka555 veľmi neslušne sa vyjadrujete, mali by vás vylúčiť stadeto
@anjelik64 pokiaľ nemáte niečo napísať k téme tak by ste nemali komentovať príspevok....moje odpovede nie sú vôbec nevhodné o čom viem aj admin....odstraňovať by sa mali komentáre ktoré sú ako vaše....pretoze nechápem či niekto z nudy pozerá príspevky a komentuje ako vy a k danej téme sa nevie vyjadriť...každopádne pekný večer prajem !
Kazdy liecitel je sarlatan. neverim.