Ahojte
Pomohol Vám liečiteľ na diaľku ?
Známu vraj vyliečil (bez liekov) až doktory nechápali ako jej ta choroba zmizla. Doslova zázrak.
Mate nejaku skusenost s niekym ? Chcem sa mu ozvať a skúsiť to
@stellarstar poskodenie mozgu
Neviem, kde sa hrabú nejakí neurológovia a neurochirurgovia, keď existuje taký fenomén, akým je "liečiteľ na diaľku". Neverím, žiadnemu takémuto liečiteľovi.Nepišeš, nič konkrétne o aké poškodenie mozgu išlo.
@stannuska no zázrak nie, ale cítila som sa lepšie. Vraj treba viac opakovaní. Ja som absolvovala len raz. Ale perfektne diagnostikovala čoa trápi a ako sa cítim aj na diaľku bez jediného slova.
@anketkarka a ako sa volá liečiteľ/ka?
@janica253 viem len pracovné meno. Robí reiki.
@anketkarka Dobrý deň, prosím môžem poprosiť meno pani čo robí reiki? ďakujem veľmi pekne 🙌🙌😔
Na reiki si dajte pozor, pracuje so zlou energiou. Na jednej strane pomôže a človek sa cíti vyliečený, alebo lepšie, na druhej strane sa mu to počas rokov vráti v zlom. Je o tom veľa článkov na nete, stačí pohľadať.
@stannuska
To sú staré veľmi vážne veci, ktoré tu boli vždy:
"Nech nie je medzi vami nikto, kto by syna alebo dcéru previedol cez oheň
ani veštec zaoberajúci sa veštbami, ani vykladač znamení, ani hádač, ani čarodejník,
ani zaklínač, ani vyvolávač duchov, ani jasnovidec, ani ten, čo by sa vypytoval duchov mŕtvych.
Každý totiž, kto koná tieto veci, je Hospodinovi ohavný. Hospodin, tvoj Boh, práve pre tieto ohavnosti tie národy vyháňa pred tebou. Buď bezúhonný pred Hospodinom, svojím Bohom." Toľko Boh povedal.
Človek sa má v trapení obrátit k svojmu Stvoritelovi - Pánovi Ježišovi Kristovi ako jedinej bezpečnej ceste, ktorý dokonale odstraňuje to prvé - chorobu duše - hriech a nasledne dá zdravie a pokoj pre dušu človeka.
Vyber je na tebe, nikoho nenúti, berie tvoje rozhodnutie vážne, ci je bližšie k Nemu alebo pohrdnes jeho slovom. Všetko dobre.
@stannuska o akú chorobu sa jedna?